Válogass a legszebb utazások közül!

Uganda varázsa-Csimpánzok és hegyi gorillák világa (Repülövel)

Tartson velünk a Uganda varázsa-Csimpánzok és hegyi gorillák világa (Repülövel) utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 12 nap / 10 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 995.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 12 nap / 10 éjszaka
Legjobb ár: 995.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.01.10 - 01.21

Uganda varázsa-Csimpánzok és hegyi gorillák világa (Repülövel) leírás

Kívánságlistára teszem

Uganda

Info:

[r]repülővel, menetrendszerinti Turkish Airlines járattal, átszállással 

helyi 3* -os szállodákban, lodge-ban, szafari táborokban

félpanzió , szafarik során teljes ellátás

1. Mert találkozhatunk a hegyi gorillákkal természetes közegükben és közel egy órát tölthetünk el a közelükben.

2. Uganda igazi szafari ország, nem csak gorilla lesre hívogat, hanem csimpánzokban és más afrikai állatokban gazdag szafari programokat is kínál.

3. Ugandán halad keresztül az Egyenlítő. Az egyenlítő átlépése még különlegesebbé, érdekesebbé teszi a programunkat.

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

Afrika nagyvadjai

Természeti látnivalók

Leiras:

1-2. nap: Budapest - Entebbe - Kampala

Utazás menetrend szerinti járattal, átszállással Entebbebe, Uganda fővárosába. Érkezés másnap, rövid pihenés után Kampalába utazunk, ahol számtalan érdekes látnivaló várja az utazókat. Elsőként az Uganda Múzeumot keressük fel, ahol megismerkedhetünk az ország törzseivel és múltjával. Majd látogatást teszünk a Namugongo szentélyben. A napot helyi kézművesek meglátogatásával folytatjuk, és egy tradicionális táncot és zenét bemutató Ndere show-val zárjuk. Szállás Kampalában (1 éj).

Szállás: Protea Mariott Hotel

3. nap: Murchison-vízesés Nemzeti Park

Reggeli után autóba szállunk és a Murchison-vízesés felé utazunk. Útközben megállunk a Ziwa Rhino orrszarvú menedéknél, ahol megnézzük, miként lehet a veszélyeztetett orrszarvúakat megóvni és védeni az orvvadászoktól. Délután megérkezünk a Murchison-vízesés Nemzeti Parkba. Szállás szafari lodge-ban (2 éj).

Szállás: Paraa Safari Lodge

4. nap: Murchison-vízesés Nemzeti Park

Reggeli után vadlesre indulunk a park északi része irányába. Jó eséllyel találkozhatunk zsiráfokkal, kafferbivalyokkal, oroszlánokkal, elefántokkal, antilopokkal és páviánokkal. Ebédre visszatérünk a lodge-ba. Délután kipihenve indulunk egy hajókirándulásra a vízeséshez. Kis szerencsével számtalan vízilovat és nílusi krokodilt láthatunk - a sok vízimadár mellett - ebben a különleges vízi világban.

5. nap: Kibale Nemzeti Park

Reggeli után útra kelünk, irány a Kibale Nemzeti Park, ahol a legnagyobb eséllyel találkozhatunk vadonban élő csimpánzokkal Ugandában. Utunk sokáig tea ültetvények mellett halad el. Az országban, ebben a nemzeti parkban található a legnagyobb főemlős populáció. Késő délután gyalogos túrára, vadlesre indulunk a krátertavak körül, megfigyelve különböző közösségeket, csoportokat, hogyan végzik a napi tevékenységeiket. Szállás a Kibale szafari táborban (1 éj).

Szállás: Mountains of the Moons Hotel

6. nap: Kibale Nemzeti Park

Reggeli után utazás a Kanyanchu központba egy rövid eligazításra, majd elindulunk a 795 km2-es park felfedezésére. A csimpánzokon kívül nagyon változatos a park állatvilága, 13 fajta főemlős, köztük ritka fajok, vörös kolobuszok, kék majmok, fekete arcú vervet majmok, szürke mangabék, páviánok, kis galágók is láthatók szerencsés esetben. Továbbá a park gazdag pillangókban, különféle trópusi növényekben és madarakban. Délután a Bigodi lápos területen haladunk keresztül, ahol sok pillangó, számtalan madár és majomfaj élőhelye található. Szállás a Bush lodge szafari táborban (3 éj).

Szállás: Mweya Safari Lodge

7. nap: Queen Elizabeth Nemzeti Park

Reggeli után a Queen Elizabeth Nemzeti Parkba, az Északi kráter területére megyünk. Innen a legszebb a látvány a park területére, a kráterben tavak és szavannás területek váltják egymást. Útközben megállunk a nemzeti park egyetlen sós tavánál, a Katwe-tónál. 

8. nap: Queen Elizabeth Nemzeti Park

A mai napunkat korán kezdjük, hogy láthassuk a még ébren lévő éjszakai életmódot folytató állatokat is, mielőtt visszatérnének a rejtekhelyükre. Találkozhatunk elefánttokkal, leopárddal, vízilovakkal, oroszlánokkal, hiénákkal, sakálokkal, és számtalan varacskos disznóval is. Déltájban visszatérünk a szálláshelyre egy kis pihenésre, majd 2 órás hajókirándulásra indulunk az Edward-tavat és az Albert tavat összekötő Kazinga-csatornán.

9. nap: Bwindi Nemzeti Park

Reggeli után útra kelünk, és a nevében is különleges Bwindi ,,áthatolhatatlan" Nemzeti Parkba utazunk, ahol a világ hegyi gorilláinak a fele él. Itt élnek az Ishasha Sector-ban a híres ,,fára mászó oroszlánok" is. Ez a park egy, a világon is egyedülálló, különleges élményt kínál, egy olyan gorilla túrát, melynek keretében a főemlősök óriását, a hegyi gorillákat kereshetjük fel. Szállás a Buhoma szafari táborban (2 éj).

Szállás: Silverback Lodge

10. nap: Bwindi Nemzeti Park

A mai napon egy hosszú és különleges, egész napos, erős túra vár ránk. A túra hossza függ az állatok tartózkodási helyétől, 2 - 6 óra is lehet. Reggeli után magunkhoz vesszük az ebédünket, és útra kelünk, hogy megkeressük az áthatolhatatlan őserdőben élő csendes óriásokat. Útközben számtalan más, itt élő fajjal, fehér és fekete kolobusz majmokkal is találkozhatunk. Amikor megleljük, hogy merre jár a gorilla csapat, kb. 1 órát a közelükben töltünk. Este a batwa közösség hagyományőrző előadását nézzük meg. 

11. nap: Kampala - Entebbe - Budapest

Reggeli után a Kigezi felföldön keresztül Kampala-ba utazunk, amelyet egyesek ,,Afrika Svájcának" is neveznek. Útközben megállunk az egyenlítőnél egy fényképezésre. Szállás Kampalaban (1 éj).

Szállás: Mestil Hotel

 

12. nap: Entebbe - Budapest

Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és hazautazás menetrend szerinti járattal, átszállással Budapestre.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja! 

 

UNESCO Világörökségi helyszín

  • Bwindi Nemzeti Park

 

További információk:

FONTOS!

A beutazáshoz vízum, illetve sárgaláz elleni védőoltás szükséges!
Vízumigénylésnél a sárgaláz elleni védőoltást meglétét igazoló kiskönyv, beszkennelt másolatára van szükség. Ezen kívül az útlevélnek a hazaúttól számítva minimum 1 évig érvényesnek kell lennie.

Tervezett menetrend (változhat)

Január 10. Budapest - Isztambul 13.35 - 17.35   TK1034 / kb.2 óra

Január 10.  Istambul - Entebbe 19.45 - 03.55 (másnap)  TK 606 / kb. 8 óra 10 perc

Január 21. Entebbe - Isztambul 04.55 - 11.30  TK 606 / kb. 6 óra 35 perc

Január 21. Isztambul - Budapest 12.35 - 12.40  TK1033 / kb. 2 óra

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók. 

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

További információk 2:

Ismerje meg Ugandát!

x Uganda varázsa-Csimpánzok és hegyi gorillák világa (Repülövel)

Az ár tartalmazza:
10 éjszakai szállást, helyi 3 *-os szállodákban, szafari lodge-ban, szafari táborokbanfélpanziós ellátást a szállodákban, teljes ellátást a szafarik sorána program szerinti transzfereket, állat leseket, terepjáróval, gyalogosan, vízena magyar nyelvű csoportkísérést Budapestről végig és helyi idegenvezetésta belépőjegyeket

Az ár nem tartalmazza:
nemzetközi repülőjegyek és illetékekkb. 200 000 Ftaz ugandai vízum díjátkb. 19 000 Ftgorilla túra engedély600 USDborravalókkb. 60 USD/főútlemondási biztosítás1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításfakultatív programokegyágyas felár205 000 Ft

Uganda varázsa-Csimpánzok és hegyi gorillák világa (Repülövel) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Az ár tartalmazza:
10 éjszakai szállást, helyi 3 *-os szállodákban, szafari lodge-ban, szafari táborokbanfélpanziós ellátást a szállodákban, teljes ellátást a szafarik sorána program szerinti transzfereket, állat leseket, terepjáróval, gyalogosan, vízena magyar nyelvű csoportkísérést Budapestről végig és helyi idegenvezetésta belépőjegyeket

Az ár nem tartalmazza:
nemzetközi repülőjegyek és illetékekkb. 200 000 Ftaz ugandai vízum díjátkb. 19 000 Ftgorilla túra engedély600 USDborravalókkb. 60 USD/főútlemondási biztosítás1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításfakultatív programokegyágyas felár205 000 Ft


Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Egyéb leírás szerint
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás

Felárak*:
  1. Repülőjegy 200.000 Ft fő
  2. Sztornó biztosítás 1,50 % fő
  3. Vízum díj 19.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 125449

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Uganda varázsa-Csimpánzok és hegyi gorillák világa (Repülövel)

Uganda varázsa-Csimpánzok és hegyi gorillák világa (Repülövel)

Uganda, Körutazás Ugandában

Útazonosító: 125449

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Uganda varázsa-Csimpánzok és hegyi gorillák világa (Repülövel)

Uganda varázsa-Csimpánzok és hegyi gorillák világa (Repülövel)

Uganda, Körutazás Ugandában

Útazonosító: 125449

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!