Válogass a legszebb utazások közül!

Üdülés és kultúra Dalmáciában

Tartson velünk a Üdülés és kultúra Dalmáciában utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

4 csillagos tengerparti szállodában leírás

Kívánságlistára teszem

Utazzon el a fantasztikus Dalmáciába. Megtekintheti a Skradinski Buk vízesést, ami Dalmácia egyik legszebb látványossága.

Az utazásról:

Légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, ital­auto­mata).

Program:

1. nap: Zadar

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pálya­ud­var­tól. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Letenye – Varasd – Zágráb – Karlovac – Zadar út­vo­na­lon Dalmáciába. Is­mer­ke­dés Zadarral (magyarul Zára), Dalmácia legészakibb városával, melynek olaszos hangulatú történelmi belvárosa egy kis fél­szi­geten található.
Szállás egy szép, tengerparti kisvárosban, Bio­grad­ban (7 éj).

2. nap: Krka Nemzeti Park

Félnapos kirándulás a Šibenik melletti Krka Nemzeti Parkba, mely Dalmácia egyik kihagy­ha­tatlan látni­valója. A legszebb része a Skradinski Buk víz­esés­rend­szere (17 kisebb-nagyobb zuhatag), ahol a folyó feletti fahi­dakon sétálva gyönyör­köd­hetünk e különös természeti csodában.

3. nap: Dubrovnik

Pihenés a tengerparton.
Fakultatív program: Egész napos kirán­dulás Dub­rov­nik­ba (oda-vissza összesen kb. 9-10 órás bu­szo­zás nagy­részt szép tájakon keresztül). Indulás kora reggel. Az út egy 9 kilo­méteres szakasza Bosz­nia-Herce­govinán vezet keresztül.
Dubrovnik a Földközi-tenger térsé­gének mű­em­lé­kek­ben egyik leg­gaz­da­gabb városa. A hatal­mas falakkal körül­vett óváros siká­torai, közép­kori épü­letei, temp­lomai, kolos­torai igazi csemegét jelentenek a kultu­rális köru­tazások kedve­lőinek. A vá­ros­né­zés csúcs­pontját a várfa­lakon tett kör­séta jelenti, melynek során az óváros, az erőd­rend­szer, a tenger és a környező szigetek legkü­lön­bö­zőbb pano­rá­má­jában gyönyör­köd­hetünk. A várfalak össz­hosszú­sága közel 2 kilométer.
A fakul­tatív program ára: 9.700 Ft + belépők (garan­tált indulás).

4. nap: Šibenik, Primošten

Félnapos kirándulás. Utazás a szép fekvésű Šibenikbe. Is­mer­ke­dés a velencei uralomra emlé­kez­tető óvárossal, melynek igazi gyöngy­szeme a késő gótikus, kora rene­szánsz kated­rális. Ezután séta a han­gu­la­tos Primoštenben. A szép­sé­gével nyaranta ezreket vonzó városkát egy part­közeli szigeten alapí­tották, melyet a későb­bi­ekben híddal kapcsoltak a száraz­földhöz.

5. nap: Split, Trogir

Egész napos kirándulás. Délelőtt vá­ros­né­zés Split­ben, Dalmácia fővá­rosában, ahol Horvát­ország egyik legér­de­kesebb törté­nelmi ne­ve­zetes­sé­ge ta­lál­ha­tó. Itt épít­tette fel Diocletianus római császár gigan­tikus méretű palotáját. A hatalmas kövekből álló, négy­szög alap­rajzú épü­let­együt­tes minden oldala kb. 200 méter hosszú. Split középkori óvárosa tulaj­don­kép­pen a palota bel­se­jében épült, jórészt a palota köveiből. Egészen egye­dül­álló élményt jelent az óvá­ros­ban sétálni, ahol a közép­kori össze­zsúfolt házak és siká­torok vilá­gában lépten-nyomon előbuk­kannak az egykori császári palota monu­mentális marad­ványai. Jellemző módon Diocletianus császár mau­zó­leuma lett a VII. században Split szé­kes­egy­háza.
A következő állomás Trogir, amely egykor a tatárok elől menekülő IV. Béla kirá­lyunknak is menedéket nyújtott. Ez a 10.000 lakosú kisváros valaha Splittel vetél­kedett, azóta Csipke­rózsika álmát alussza, az ember úgy érzi, itt megállt az idő. Séta a kis szigetre épült olaszos műem­lék­városban (paloták, templo­mok, kolos­torok, város­kapuk, város­háza, erőd stb.).

6. nap: Kornati-szigetek

Pihenés a tengerparton.
Fakultatív program: Egész napos hajó­ki­rán­dulás az UNESCO vi­lág­örök­séghez tartozó Kornati-sziget­világba (több mint 140 kisebb-nagyobb sziget). A kék Adria vizéből előbuk­kanó különös alakú mészkő­szigetek látvá­nya fe­lejt­he­tet­len élményt nyújt.
A fakul­tatív prog­ram ára: 10.800 Ft – ebéddel (garan­tált indulás). 12 éves kor alatt a fakul­tatív prog­ram ára: 5.400 Ft.

7. nap: Horvát Adria

Pihenés a tengerparton.

8. nap: Plitvicei-tavak

Utazás a Plitvicei-tavakhoz. A Plitvicei-tórendszer Európa egyik leg­szebb termé­szeti csodája – kristály­tiszta vizű tavak, víze­sések, zúgók, források, erdők káp­rá­za­tos együttese. Barangolás a nemzeti park­ban, majd haza­utazás a Karlovac – Zágráb – Letenye – Nagykanizsa – Siófok – Székesfehérvár út­vo­na­lon. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Figyelem: A programok sorrendje felcserélődhet.

A szállásról:

7 éjszaka a 4 csil­la­gos, tengerparti Hotel Kor­na­ti­ban, Biograd na Moru település köz­pont­já­ban; kétágyas, pótágyazható, lég­kon­dicio­nált, für­dő­szo­bás szobákban (tv, telefon, minibár, hajszárító). A szomszéd szállodához tartozó úszómedencét, wellness-részleget és sport­centru­mot a Hotel Kornati vendégei is díj­men­te­sen használhatják. A tengerparti strand kb. 50 méterre van a szállodától.
Nincs éjszakai buszozás.

Az elhelyezésről:

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy csak a ten­ger­re néző szobák pótágyazhatóak, tehát 3 fő el­he­lye­zé­sé­re csak tengerre néző szobában van le­he­tő­ség.

Az ellátásról:

Félpanzió (büféreggeli, büfévacsora

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Üdülés és kultúra Dalmáciában

Üdülés és kultúra Dalmáciában

Horvátország, Dalmácia, Zadar

Útazonosító: 1678

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Üdülés és kultúra Dalmáciában

Üdülés és kultúra Dalmáciában

Horvátország, Dalmácia, Zadar

Útazonosító: 1678

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!