Válogass a legszebb utazások közül!

Törökországi körutazás

Tartson velünk a Törökországi körutazás utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Kappadokia és Pamukkale antik városok:Ephesos,Pergamon,Trója leírás

Kívánságlistára teszem

Törökország több szempontból is kétarcú. Egyrészt mert két földrészen terül el. De két különböző képet mutat abban a tekintetben is, hogy itt találkozik az iszlám kultúra az európaival és múlt szokásai a jelen világával. Törökország rohamosan fejlődik úgy, hogy közben megtartja saját értékeit és vigyáz a múlt emlékeire is, melyek gazdagok a római- és görög időkből származó örökségben csakúgy, mint az oszmán birodalom hagyatékában is.

Az utazásról:

Menetrendszerinti repölőjárattal.

Az utazás minimum 35 főtől indul.

Program:

1. nap: Isztambul
Repülős utasainknak transzfer a szállodába.

2. nap: Isztambul
Délelőtt városnéző program Isztambulban, helyi idegenvezető kíséretével: Kék Mecset (Sultan Ahmed dzsámi), Ayasofya (1500 éves bizánci ortodox bazilika, ma mecset) és a Topkapi szultáni palota és hárem. Délután szabad program, bazár látogatási lehetőség. Vacsora és szállás Isztambulban.

3. nap: Ankara–Kappadókia
Reggeli után elutazunk Kappadokiába. Útközben megállunk Ankarában és megtekintjük az Anatóliai kultúrák Múzeumát. Továbbutazva többszöri pihenőkkel az esti órákban érkezünk Kappadokiába, ahol 2 éjszakai szállásunk és vacsoránk lesz.

4. nap: Kappadókia
Ma egész napos kappadokiai programon vehet részt. Láthatja a göremei templomvölgyet sziklába vájt kolostoraival, Zelvét: a sziklába épült barlangvárost és a tündérkéményeket, Derinkuyut: a földalatti várost. ellátogatunk egy ónix, féldrágakő és drágakő műhelybe (vásárlási lehetőség). A mai napon egy kellemes török fürdőben ellazulva készülhet a további utazásra. (Belépő 30 perces masszázzsal 30 €/fő).

5. nap: Sultanhani karavánszeráj– Konya–Pamukkale
Reggelinket elfogyasztva az egykori selyemút mentén utazunk, első megállónk Sultanhaniban, az egyik legimpozánsabb karavánszerájnál lesz, melyet egykoron gazdag kereskedők adományaiból építettek. Következő állomásunk Konyában lesz, a kerengő dervisek városában ahol meglátogatjuk a dervis rend alapítóinak a sírhelyét és múzeumát. Vacsora és szállás Pamukkaléban lesz.

6. nap: Pamukkale–Hierapolis–Ephesos-Kusadasi
Reggeli után az ókori fürdőváros: Hierapolis maradványait és színházát tekintjük meg. Sétálhat Pamukkale díszes travertin teraszain, a több ezer éves szódafürdőknél. Délután továbbutazunk Szelcsukba, Meglátogatjuk Szűz Mária házát (ahol utolsó éveit töltötte,)Ephesos antik várost, és az ókori világ hét csodájának nevezett Artemis templom maradványait majd látogatást teszünk egy bőráruházban divatbemutatóval és vásárlási lehetőséggel. Szállásunk és vacsoránk Kuşadasıban lesz.

7. nap: Pergamon–Trója–Canakkale
Reggel Canakkale-ba indulunk, útközben Pergamon és Trója (világörökség része) antik városokat tekintjük meg. Továbbutazunk, szállásunk és vacsoránk Canakkale-ban lesz.

8. nap: Canakkale–Bursa–Isztambul
Bursába, az oszmán birodalom egykori fővárosába utazunk. Felkeressük az Ullu Dzsámit, Oszman és Orhan Gazi türbéjét és a Yesil türbét. Komppal utazunk tovább a Márvány-tengeren, Isztambulba az esti órákban érkezünk.

9. nap: Isztambul
(Repülős utasainknak menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.)

A szállásról:

8 éjszaka szállodában***/****

Az elhelyezésről:

2 ágyas, praktikusan berendezett, fürdőszobás szállodai szobák.

Az ellátásról:

8x félpanzió, 2x reggeli

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Törökországi körutazás

Törökországi körutazás

Törökország, Isztambul

Útazonosító: 1407

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Törökországi körutazás

Törökországi körutazás

Törökország, Isztambul

Útazonosító: 1407

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!