Válogass a legszebb utazások közül!

Provence

Tartson velünk a Provence utazásra! A kiutazás busszal történik. Az utazás időtartama 10 nap / 9 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 190.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás:Busz
Turnusok: 10 nap / 9 éjszaka
Legjobb ár: 190.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.06.27 - 07.06

Provence leírás

Kívánságlistára teszem

A provence-i életérzést tesszük magunkévá egy teljes hét erejéig. Megelevenednek a vidéki Franciaországról szóló könyvek és filmek, a középkori hegyi falvak, a vásárok forgataga, a végletekig kifinomult szakácsok és borászok. Levendulamezők között utazunk és kőből épült falvak között kerékpározunk, kajakozni is fogunk és felkapaszkodunk a legendás Mount Ventoux tetejére. Provence egy szempillantás alatt ragadja magával az utazót, úgyhogy megígérhetjük: Te sem szeretnél majd hazautazni.

Részletes program

0. nap - Budapest - utazás Franciaország felé

 • Utazás: június 27-én, szombaton este 19 órakor indulunk Budapestről, a SYMA (BOK) csarnoktól. Budapestet és Magyarországot az M7-es autópályán hagyjuk el, majd a Ljubljaba-Velence-Nizza útvonalon utazunk Provence felé. Az éjszakát a buszon utazással töltjük; útközben csak rövid pihenőkre állunk meg benzinkutak parkolóiban.

1. nap - Malaucene

 • Malaucene: a hosszú utazás után a délutáni órákban érkezünk Dél-Franciaországba, Provence egyik elbűvölő kisvárosába, Malaucene-be. A színhely festői; a közelben emelkedik a legendás Mount Ventoux, a dombokat kiterjedt szőlőültetvények borítják, maga a városka pedig egy középkori vár köré épült. Miután megérkeztünk Malaucene-be, 4 fős apartmanokban foglaljuk el a szállásunkat, amik csupán pár perc sétára találhatóak a városközponttól. Összesen 7 éjszakát töltünk itt.
 • Szállás: apartmanok.

2. nap - Malaucene - Roussillon - Provence-i Colorado - Malaucene

 • Kerékpártúra az Okker-vidéken: a Provence-ban töltött időnket kerékpározással kezdjük, amely talán a legautentikusabb módja a vidékkel való ismerkedésnek. A bringatúra helyszínére, az Okker-vidékre autóbusszal utazunk, majd a helyszínen bérelt kerékpárok nyergébe pattanunk. Körülbelül 35 kilométert tekerünk dimbes-dombos tájakon, végig alacsony forgalmú, apró falvakat összekötő közutakon. Az első állomásunk az Okker Múzeum, ahol a festékanyag feldolgozásával és hasznosításával ismerkedünk meg. Majd folytatjuk a túrát, amelynek a következő megállója Roussillon kisvárosa, amely - a közeli okkerbányáknak köszönhetően - Provence egyik leglátványosabb települése. Szinte kivétel nélkül minden épület mélyvörös vagy okkersárga, nem véletlenül az idelátogató turisták kedvence ez a hely. Egy rövid gyalogos kirándulás vár itt ránk az Okker-ösvényen, amin végigsétálva elképesztő színű és különleges formájú sziklák és hegyoldalak jelentik a látnivalókat. A túra után kipihenhetjük magunkat Roussillon valamelyik kávézójában és benézhetünk néhány igényes kézművesboltba is. Majd újra biciklikkel indulunk útnak; alsórendű utakon, eldugott falvakon keresztül, szőlőligetek, gyümölcsösök és farmok között kerékpározunk tovább, miközben kiváló képet kapunk Provence rejtett életéről. Nemsokára megérkezünk a Rustrel falu melletti Provence-i Colorado elnevezésű helyre, ahol véget ér a kerékpártúránk. Táv: 35 km, szint: fel 300 m, le 300 m, a túra nehézsége: (***).
 • Provence-i Colorado: miután leadtuk a kerékpárokat, gyalogosan indulunk a látványos terület megismerésére. Citromsárga, rozsdabarna, okker színű és hófehér tornyok valamint meredek partfalak között sétálhatunk, amelyek valóban mintha az észak-amerikai Colorado vidékét idéznék. A túra nehézsége: (*). A nap végén busszal utazunk vissza Malaucene kisvárosába, a szállásunkra.
 • Szállás: apartmanok.

3. nap - Malaucene - Sénanque - Gordes - Coustellet - Malaucene

 • Sénanque-i apátság: délelőtt az 1148-ban alapított Sénanque-i apátságba látogatunk, amely Franciaország egyik legszebb román kori cisztercita kolostora. Egy helyi idegenvezető vezet minket körbe az apátság épületén, majd vásárolhatunk azokból a termékekből is, amit a szerzetesek helyben készítenek.
 • Gordes: az egyik legszebb fekvésű provence-i városka, ahol ezen a napon tartják a heti piacot. Elsősorban vidéki termelők árulnak itt, akik a saját maguk által megtermelt vagy készített portékájukat kínálják: sajtokat, kolbászokat, olívabogyókat, péksüteményeket, mézeket, lekvárokat, pástétomokat, borokat és gyümölcsöket. Mindenből kétségbeejtően gazdag a választék. Szinte minden árustól kaphatunk kóstolót, hogy eldöntsük melyik a legfinomabb sajt, olívabogyó vagy bor. A piac mellett a városkára is érdemes odafigyelnünk, hiszen Gordes nemcsak Provence, de egész Franciaország egyik legszebb települése. Már maga a fekvése is egyedülálló, hiszen egy szikla tetején áll, alatta szőlőbirtokok húzódnak. Új ház az óvárosban néhány száz éve nem épült. A hangulat utánozhatatlan; keskeny sikátorok, kőből épült lakóházak, meredek lépcsősorok. A városka tetején pedig egy 11. századi kastély trónol. Nem véletlenül Gordes a párizsi elit egyik kedvenc nyaralóhelye.
 • Coustellet: délután a közeli Coustellet kisvárosába, az itteni Levendula Múzeumba látogatunk. A franciaországi levendulatermesztést szinte teljes egészében Provence és még néhány további tartomány adja. Minden nyáron hatalmas területeken virít a levendula, és ennek megfelelően sok gazdaság foglalkozik a feldolgozásával. A provence-i levendulatermesztés kultúrájába nyerünk betekintést a coustelleti múzeumban.
 • Malaucene: délután érkezünk vissza a szállásunkra, ahol a nap hátralévő része a pihenésé. Este érdemes felkeresni Malaucene valamelyik kellemes éttermét.
 • Szállás: apartmanok.

4. nap - Malaucene - Mont Ventoux - Malaucene

 • Mount Ventoux: ezen a délelőttön Provence legendás hegye, a Mount Ventoux csúcsára látogatunk. Autóbusszal indulunk a gyalogtúra kezdetéhez, majd egy parkolóból gyalog folytatjuk utunkat. Először erdős, ligetes tájon túrázunk egyre feljebb, később a csúcsra vezető utolsó szakaszt hófehér sziklák között tesszük meg. A távoli szemlélők a világos kősziklák miatt gyakran még nyár közepén is havasnak hiszik a Mount Ventoux tetejét. A hegytetőre aszfaltút is vezet, amely rendszeresen szerepel a Tour de France kerékpárverseny útvonalában. A ,,provence-i óriás" minden versenyen óriási csatározások helyszíne. Az 1912 méteres hegytetőre felérve nagyszerű panoráma fogad, tiszta időben az Alpok déli vonulatai is felsejlenek. Megpihenünk a csúcson, majd egy másik parkolóig túrázunk. Itt ér véget a túránk, ahol beszállunk a buszunkba és visszautazunk a szállásunkra. Táv: 11 km, szint: fel 450 m, le 400 m, a túra nehézsége: (**).
 • Malaucene: a délutánt szabadprogram keretében töltjük a szállásunkon. Pihenhetünk, napozhatunk, úszhatunk a medencében, este pedig besétálhatunk vacsorázni Malaucene központjába.
 • Szállás: apartmanok.

5. nap - Malaucene - Avignon - Pont du Gard - Chateau Mont Redon - Malaucene

 • Avignon: ezen a délelőttön Avignonba látogatunk, amelynek neve Franciaországban egyet jelent a nyaranta megrendezett előadóművészeti fesztivállal; de természetesen ezen kívül is rengeteg látnivalót tartogat számunkra ez a nagyszerű város. A legérdekesebb nevezetességek a mintegy 4,5 km hosszú városfalon belül találhatóak, amit nagyszerűen helyreállított bástyák és tornyok ékesítenek. A falakon belül találjuk az óvárost, tele keskeny utcákkal, tágas terekkel és kávézókkal. Avignon leghíresebb látnivalója a 14. században épült Pápai Palota, amelynek termei és tágas udvarai a pápaság felhalmozott kincseiről tanúskodnak, holott a belső helyiségek csaknem teljesen üresek.
 • Pont du Gard: az Avignonban tett látogatásunk után a híres Pont du Gard háromszintes hídjához utazunk, amely az UNESCO Világörökségek között is megtalálható. A hatalmas méretű építményt a rómaiak alkották i. e. 19-ben, és a Nimes-be vezető 50 kilométer hosszúságú vízvezeték-rendszer része volt. A Gard folyó fölött átvezető híd 275 m hosszú és naponta húszezer köbméter vizet szállított. Ha kedvünk tartja, akár meg is fürödhetünk a folyóban.
 • Borászat: délután Mont Redon-ba látogatunk, ahol a szőlőtermesztés kezdete 2000 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Megismerkedünk a helyi borkészítés sajátosságaival, majd részt vehetünk egy kóstolón is. A nap végén visszautazunk a szállásunkra.
 • Szállás: apartmanok.

6. nap - Malaucene - Bonnieux - Lacoste - Ménerbes - Oppede-le-Vieux - Coustellet - Malaucene

 • Piac Bonnieux-ben: reggel Bonnieux kisvárosába utazunk, ahol ezen a napon tartják a heti piacot. Első osztályú sajtokat, kenyereket és pástétomokat vásárolhatunk a helyi termelőktől. Felkereshetjük a Pék Múzeumot, ahol láthatjuk, mekkora kultusza van Provence-ban a pékségeknek. Egy jó kenyérért a franciák egy órát is képesek utazni.
 • Kerékpártúra Peter Mayle nyomában: miután a piacon beteltünk az ízek kavalkádjával, az angol író, Peter Mayle nyomába eredünk. Ha valaki érdeklődött már Provence iránt, bizonyára olvasott legalább egy könyvet a szerzőtől (Egy év Provence-ban, Provence A-Z, Hotel Pastis, stb.). A magyarul is nagy sikernek örvendő könyvek az igazi provence-i vidéki életet mutatják be rengeteg humorral. Az egyik legsikeresebb könyvben az élet örökké három hegyi falu körül zajlik: Bonnieux, Lacoste és Ménerbes utcáin és vendéglőiben. Ezen a vidéken kirándulunk ma. A Luberon hegy lábánál épült Bonnieux-ben bérelt kerékpárok nyergébe pattanunk és körülbelül 28 kilométeres biciklitúrára indulunk. Bonnieux után Lacoste-ban állunk meg, ahol csodás kilátás fogad. A keskeny, macskaköves utcák tipikus provence-i hangulatot árasztanak. Megnézhetjük Sade márki egykori kastélyát, amely ma Pierre Cardin tulajdona. A következő település Ménerbes, majd Oppede-le-Vieux középkori kisvárosában állunk meg ismét, amely meglepően hűen őrzi a többszáz éves épületek meseszerű hangulatát. A település 300 méteres magasságból néz le az alatta elterülő völgyre. Fent egy ódon várkastély trónol, a városkát pedig egy várfal veszi körbe. A kerékpártúránk Coustellet kisvárosában ér véget, ahonnan a buszunkkal utazunk vissza a szállásunkra. Táv: 28 km, szint: fel 200 m, le 200 m, a túra nehézsége: (***).
 • Szállás: apartmanok.

7. nap - Malaucene - Fontaine de Vaucluse - Isle-sur-la-Sorgue - Gordes - Malaucene

 • Vaucluse-forrás: a mai első látnivalónk a világ ötödik legnagyobb vízhozamú forrása (Franciaországban az első), amely hatalmas területről gyűjti össze a csapadékot. A hatalmas forrás egy barlangi folyóból tör a felszínre egy 230 méteres sziklafal lábánál. A vízzel teli barlangrendszer egyik kutatója Jacques Cousteau volt. A Vaucluse-forrástól indul a gyors folyású Sorgue folyó, amely mind a mai napig egy papírmalmot működtet.
 • Kajaktúra: egy fakultatív program keretében a Vaucluse-forrástól nem messze kétszemélyes kajakokba szállunk és kényelmes tempóban, 2-3 óra alatt leevezünk a Sorgue folyón egészen Isle-sur-la-Sorgue kisvárosáig.
 • A szarvasgomba nyomában: délután egy újabb izgalmas program következik; szarvasgomba ,,vadászatra" indulunk a Gordes környéki erdőkben. A szarvasgomba szabálytalan alakú gumó, ami a talaj alatt, elsősorban idősebb tölgyfák gyökerein él. Nagyon nehéz rátalálni, a gombászok kutyák vagy sertések szaglását hívják segítségül. A francia konyha igazi csemegeként tartja számon. Egy-egy nagyobb példányért több száz vagy akár ezer eurót is megadnak, nem véletlen, hogy a gombászok kincsként őrzik titkos lelőhelyeiket. Ebbe a különleges, titkokkal teli világba avat be minket két helyi szarvasgombász, akikkel két külön csoportban gomba-keresésre indulunk. A túra nehézsége: (*). A program végén természetesen meg is kóstoljuk ezt az ízletes csemegét. A kora esti órákban utazunk vissza szállásunkra.
 • Szállás: apartmanok.

8. nap - Malaucene - Verona

 • Utazás: délelőtt elhagyjuk a szállásunkat és megkezdjük a hazautazásunkat Provence-ból. Ezen a napon azonban még csak az észak-olaszországi Veronáig utazunk.
 • Verona: kora este érkezünk Veronába, ahol egy külvárosi hotelben foglaljuk el a szállásunkat. Az estét szabadprogram keretében Verona központjában érdemes tölteni.
 • Szállás: szálloda.

9. nap - Verona - Budapest

 • Verona: a reggeli után elhagyjuk a szállodát és Veronát, majd útnak indulunk Magyarország felé. Az egész napos utazás után az esti órákban érkezünk Budapestre, a Syma csarnokhoz.
 • Étkezés: reggeli.

Fotók: Éliás Balázs, Serfőző Zoltán

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

 • Indulás: Budapestről, a Syma (BOK) csarnok elől este 19.00 órakor. Cím: XIV. kerület, Dózsa György út 1.
 • Érkezés: Budapestre a Syma csarnokhoz az esti órákban.

A túrák nehézsége

 • Az utazásunk egy komolyabb gyalogtúrát és két kerékpártúrát tartalmaz, amelyek teljesítéséhez átlagosan sportos erőnlét szükséges. A túrák természetesen ki is hagyhatóak, ebben az esetben a szálláson vagy a buszon maradhatunk.
 • A Mont Ventoux megmászásának nehézsége átlagosnak mondható. Fontos azonban tudni, hogy körtúráról van szó, tehát menet közben nem lehet visszafordulni, az időjárás pedig változékony lehet.
 • A kerékpártúrák nehézsége is átlagos. A távolság csekély ugyan, de néhány kisebb emelkedő szerepel az útvonalban. A túrákon való részvételhez kerékpáros tapasztalat és a közlekedési szabályok ismerete szükséges. Mivel a túrák kezdő- és végpontjai nem egyeznek meg, ezért útközben nincs visszafordulási lehetőség. Az útvonalak végig csendes, alacsony forgalmú vagy forgalomtól elzárt aszfaltburkolatú vagy murvás úton vezetnek.
 • A túrák nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Szük­sé­ges fel­sze­re­lés

 • Öltözet: stra­pa­bí­ró tú­ra­öl­tö­zet, lé­leg­ző anyag­ból (pl. Gore-Tex) ké­szült esőkabát és esőnadrág, ké­nyel­mes tú­ra­ba­kancs, me­leg ru­ha, polárdzseki, fürdőruha, papucs vagy túraszandál, edzőcipő, valamilyen fejfedő napszúrás ellen (kendő, baseball sapka), kerékpározáshoz alkalmas ruházat. Olyan ba­kancsot hozz, amit már rég­óta hasz­nálsz. Ha új ba­kan­csod van, a tú­ra előtt já­rasd be, ne­hogy az uta­zás alatt tör­je fel a lá­bad!
 • Túrafelszerelés: kisméretű há­ti­zsák a na­pi tú­rák­hoz, ku­lacs, nap­szem­üveg, napolaj. Ha tu­dod ma­gad­ról, hogy a tér­ded nem bír­ja a nagy eresz­ke­dé­se­ket, ak­kor hozz ma­gad­dal egy pár ös­­sze­csuk­ha­tó tú­ra­bo­tot! Az apartmanokban szükségünk lesz saját törölközőre és esetleg konyharuhára.

Szállás

 • Provence-ban összesen 7 éjszakát töltünk apartmanokban, amik Malaucene mellett épültek. Az apartmanok egy 5 hektáros, provence-i stílusban épült üdülőtelep modern épületeiben találhatóak. Az apartmanok 4 fősek, 2 db 2 fős hálószobát tartalmaznak.
 • Az apartmanok felszereltsége: konyha (edények, evőeszközök, hűtőgép, elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, mosogatógép), televízió, terasz, fürdőszoba, wc. Az apartmanokhoz tartozik ágynemű, de törölközőt és konyharuhát magunknak kell vinni.
 • Az egyhetes tartózkodás után az apartmanokat nekünk kell kitakarítani, ami nem jelent több teendőt, mint vendégenként 5-10 perc. Ha az apartmanok személyzetét bízzuk meg a takarítással, akkor 50-60 eurót kell fizetnünk apartmanonként.
 • A vendégek ingyenesen használhatják a tenisz-, a pétanque-, a kosárlabda- és a röplabdapályát, az edzőtermet, a szaunát és a wifi hálózatot.
 • Az apartmanoktól 3-4 perc séta Malaucene központja, ahol élelmiszerboltot, pékséget és több éttermet is találunk. A szállásunk saját bárral rendelkezik.
 • Egy éjszakát egy veronai hotelben töltünk az utazás végén. A szobák kétágyasak saját fürdővel.

Étkezés és ivóvíz

 • Az utazás részvételi költsége egy reggeli kivételével nem tartalmaz étkezést. Ez azonban nem jelenthet problémát, mivel Provence-ban számtalan étkezési lehetőség kínálkozik. Bőven lesz elég időnk élelmiszert vásárolni a piacokon vagy élelmiszerboltokban, de esténként Malaucene éttermeiben is vacsorázhatunk, amik pár perc sétára találhatóak a szállásunktól.
 • Minden apartmanhoz tartozik egy felszerelt konyha, ahol egyszerű ételeket magunk is elkészíthetünk.
 • A túrákra és kirándulásokra legalább 1,5 liter ivóvízzel érdemes elindulnunk.

Időjárás

 • Az utazás ideje alatt kellemes nyári időre számíthatunk. A nappali legmagasabb hőmérséklet 30 °C körül várható, de elérheti akár a 35 °C-ot is. Tartós esők nem, de rövid és intenzív záporok, zivatarok előfordulhatnak.
 • A Mont Ventoux-n a magasság növekedésével arányosan csökken a hőmérséklet. A csúcson nem elképzelhetetlen 10 °C és erős szél sem.
 • Ezeken az oldalakon ellenőrizheted Malaucene és a Mont Ventoux aktuális időjárását.

Kommunikáció

 • Franciaország hivatalos nyelve a francia, angolul kevesen beszélnek.
 • Az internet wifin keresztül érhető el a szállásunkon.

Útiokmányok

 • Magyar állampolgárok érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel utazhatnak Franciaországba.

Egészségügy

 • Ajánlott gyógyszerek az utazáshoz: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer. Jó ha van nálunk ragtapasz, sebfertőtlenítő és fásli.
 • Az irodánk túravezetői elsősegélynyújtásban tudnak segíteni; gyógyszert nem tudnak biztosítani a résztvevőknek.

Elektromos áram

 • A szállásainkon a magyar szabvánnyal megegyező csatlakozó áll rendelkezésre.

Va­lu­ta

 • Franciaország hivatalos fizetőeszköze az euró (EUR vagy EUR), ezért mindenképp ezt a pénznemet érdemes magunkkal vinni. Célszerű kisebb címleteket váltanunk (20-50 EUR).
 • ATM-eket csak a nagyobb városokban találunk, de bankkártyával szinte mindenhol fizethetünk. Ennek ellenére jó ha van nálunk legalább 100 EUR készpénz.

Ajánlott költőpénz

 • Körülbelül 200-300 EUR + belépők és fakultatív programok költsége.
 • Franciaország hazánknál magasabb árfekvésű ország.

Helyszínen fizetendő költségek

 • Roussillon, Okker ösvény: 7 EUR
 • Roussillon, Okker Múzeum: 6 EUR
 • Sénanque-i apátság: 8 EUR
 • Pont du Gard: 9,5 EUR
 • Coustellet, Levendula Múzeum: 6 EUR
 • Avignon, Pápai Palota: 10 EUR
 • Chateau Mont Redon, borászat: 9 EUR
 • Fontaine de Vaucluse, kajakbérlés: 15 EUR
 • Gordes, szarvasgomba túra: 14 EUR-tól
 • A közölt árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A helyszínen fizetendő költségek változásáért és bővüléséért irodánk nem tud felelősséget vállalni.

Csomagolás az autóbuszra

 • Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésünket. Egy nagyobb sporttáskába vagy bőröndbe, amely kellőképpen strapabíró. Ez a csomag az autóbusz csomagtartójába kerül és utazás közben nem tudsz hozzáférni.
 • A másik csomagunk egy kisméretű hátizsák legyen, amit magunkkal vihetünk a napi kirándulásokra, valamint az autóbusz utasterében is kényelmesen elfér. Ebben a csomagban legyen a személyi igazolványod (vagy az útleveled), az utazásra szánt ivóvíz, szendvicsek, olvasnivaló, fényképezőgép, esőkabát, tartalék meleg ruha, stb.

Biztosítások

 • Az utazáson való részvétel feltétele, hogy olyan balesetbiztosítással rendelkezz, amely a magashegyi és/vagy speciális helyszínről történő mentést is tartalmazza. A túrához legmegfelelőbb balesetbiztosítást az Európai Utazási Biztosító nyújtja, amit a jelentkezési űrlapon igényelhetsz.
 • Váratlan betegségek vagy balesetek esetén az útlemondási biztosítás nyújthat segítséget. Ilyen esetben a biztosító 10% önrész levonása után visszafizeti az utazás árát.

Nyilatkozat

 • Mi­vel utazásunk so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért iro­dánk tú­ra­ve­ze­tői min­den­kép­pen fenn­tart­ják a jo­got, hogy rossz idő ese­tén - eső, köd, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok - meg­vál­toz­tas­sák a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy tú­rák sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén - a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében - módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak tú­rák. Eb­ben az eset­ben min­den­kép­pen igyek­szünk va­la­mi­lyen más prog­ra­mot szer­vez­ni. Ez le­het egy má­sik, kön­­nyebb tú­ra vagy vá­ros­né­zés.
 • Amennyiben a szervezés során a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, 20 nappal indulás előtt az irodánk lemondhatja az utazást. Ilyen esetben az addig befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra.
 • Az utazás ajánlott korhatára: 6-60 év. 
x Provence

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbusszal Budapestről.
 • 7 éjszaka szállást Provence-ban, Malaucene kisvárosában, kényelmes apartmanokban.
 • 1 éjszaka szállást Veronában, szállodában, kétágyas szobákban reggelivel.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • Az étkezést.
 • A belépőket és a fakultatív programok árát.
 • A biztosításokat.

Provence utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Az ár tartalmazza:

 • Az utazást autóbusszal Budapestről.
 • 7 éjszaka szállást Provence-ban, Malaucene kisvárosában, kényelmes apartmanokban.
 • 1 éjszaka szállást Veronában, szállodában, kétágyas szobákban reggelivel.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • Az étkezést.
 • A belépőket és a fakultatív programok árát.
 • A biztosításokat.

leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 134374

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Provence

Provence

Franciaország, Provence

Útazonosító: 134374

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Provence

Provence

Franciaország, Provence

Útazonosító: 134374

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!