Válogass a legszebb utazások közül!

Kelet-Kanada felfedezése: Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto

Tartson velünk a Kelet-Kanada felfedezése: Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 499.500 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás, Városlátogatás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 9 nap / 7 éjszaka
Legjobb ár: 499.500 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.08.18 - 08.26

Kelet-Kanada felfedezése: Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto leírás

Kívánságlistára teszem
Kelet-Kanadában található az ország két legnépesebb tartománya, a francia nyelvű Québec és az angol nyelvű Ontario, itt él az ország lakosságának több mint 50%-a. A körutazás során ezt a két tartományt mutatjuk be utasainknak. Érdekesség, hogy az 1995-ös népszavazáson néhány tized százalékon múlt, hogy Québec nem vált ki Kanadából, és nem lett önálló ország.
Québecben és Ontarióban vannak Kanada legfontosabb városai, és itt van a legtöbb történelmi emlék, hiszen jó 400 évvel ezelőtt innen indult az ország felfedezése és gyarmatosítása.Utazás

Menetrend szerinti repülőjáratokkal, a helyszínen légkondicionált autóbusszal.

Szállás

7 éjszaka középkategóriájú szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban.

Ellátás

7 reggeli + 1 vacsora Orléans szigetén a 3. napon / fakultatív félpanzió.


1. nap: Montreal


Elutazás Budapestről egy nyugat-európai átszállással Montrealba, Kanada második legnagyobb városába. Érkezés (helyi idő szerint) a délutáni órákban, transzfer a városközponti szállodába (1 éj).

2. nap: Montreal


Városnézés Montrealban, mely Párizs után a világ második legnagyobb francia nyelvű városa: óváros a pompás Notre-Dame bazilikával; a belváros modern felhőkarcolói, melyek közrefogják a római Szent Péter-bazilika kétharmadára kicsinyített mását, a „Mária, a világ királynője” székesegyházat; az Olimpiai negyed a híres ferde toronnyal; a Mont Royal hegy; a Szt. József templom, mely a XX. században épült és a világ egyik legnagyobb temploma lett stb. A közös programok után szabadidő az óvárosban, illetve lehetőség a különleges földalatti város felfedezésére (közel 2000 üzlet, 30 km-es folyosórendszer).
Késő délután utazás a Szt. Lőrinc-folyó mentén Québecbe, szállás (2 éj).

3. nap: Québec, Ste Anne de Beaupré, Ste Anne kanyonQuébec a francia kultúra bölcsője Amerikában. Több mint 400 évvel ezelőtt alapították, sokak szerint Észak-Amerika leginkább történelmi hangulatú városa. A városnézés során sétálunk az alsóváros bűbájos utcácskáin és a falakkal körülvett felsővárosban is. Ez utóbbihoz tartozik a város jelképévé lett hatalmas Frontenac kastélyhotel, valamint a Szt. Lőrinc-folyó feletti teraszra épült Dufferin-panorámasétány.
Délután kirándulás a közeli Ste Anne de Beaupré városkába, a gyönyörű bazilika megtekintése (Kanada talán legfontosabb zarándokhelye). Ezt követően a Ste Anne folyó vízeséséhez utazunk, séta a vadregényes kanyonban.
Este vacsora egy juharszirupkészítő farmon Orléans szigetén. A program során bemutatót is tartanak a juharszirup készítéséről, melynek nagy hagyománya van Kanadában, hiszen az itt élő indiánok készítették el először a mai modern konyha szerint is elismerten kincseket tartalmazó természetes édesítőszert.

4. nap: Omega Szafari Park, Ottawa


Utazás Ottawa irányába. Útközben látogatás az Omega Szafari Parkban, ahol gyönyörű környezetben Kanada jellegzetes állataival ismerkedhetünk meg (bölény, vapiti, szarvas, medve, farkas, hód stb.). Megérkezés a kanadai fővárosba késő délután, rövid városnézés, majd a szállodai szobák elfoglalása (1 éj).

5. nap: Ottawa, Kingston


Folytatjuk a városnézést Ottawában. A francia és az angol nyelvterület határán fekvő város egy kompromisszum révén lett Kanada fővárosa a XIX. század közepén. A város sok szép épülete közül kiemelkedik a Kanadai Parlament háromrészes, nagyszerű neogótikus épületegyüttese az Ottawa folyó partján. Késő délelőttől szabadidő, ezalatt az érdeklődőknek lehetőségük lesz a Kanadai Történelem Múzeumának megtekintésére. A szupermodern múzeum remek áttekintést ad a különböző indián törzsek néprajzáról, valamint a fehérek megérkezése óta eltelt időszak történelméről.
A kora délutáni órákban búcsú Ottawától, utazás az Ontario-tóhoz. Ismerkedés Kingstonnal, az ország egyik legrégebbi városával, mely egy időben Kanada fővárosa volt. Az Ontario-tó partján emelkedő Fort Henry a legnagyobb erődítmény Kanadában, része az UNESCO világörökségnek (fotószünet). Szállás Kingstonban (1 éj).

6. nap: „1000 sziget” hajótúra a Szt. Lőrinc-folyón, Toronto


A Szt. Lőrinc-folyó a világ egyik legbővizűbb folyója, az észak-amerikai Nagy-Tavak vizét vezeti az Atlanti-óceánba. Ahol a folyó kilép a hatalmas Ontario-tóból, több mint 1000 kisebb-nagyobb sziget található. Az indiánok a „Nagy Szellem Kertjének” nevezték ezt a vidéket. A szigetek jó része magántulajdonban van, nyaralóházakkal, pazar villákkal. A leglátványosabb közülük a Boldt várkastély, mely a romantikus német várak mintájára épült.
Egyórás panoráma hajókirándulás a szigetek között, majd továbbutazás az Ontario-tó északi partja mentén Torontóba. Autóbuszos városnézés (fotószünetekkel) Kanada legnagyobb, s talán legmodernebb városában (Yonge Street – a világ leghosszabb utcája, a régi és az új városháza, Ontario tartomány parlamentje, a belváros felhőkarcolói, Sky Dome, kikötő stb.). A program fénypontjaként felmegyünk a modern világ egyik csodájának tartott CN-toronyba (a XX. század végéig a világ legmagasabb építménye volt).
Szállás Toronto környékén (2 éj).

7. nap: Niagara-vízesés, Niagara on the Lake


Kirándulás a Niagara-vízeséshez. Séta a vízesések kanadai oldalán, majd a klasszikus hajókirándulás következik, melynek végcélja a félelmetes robajjal lezúduló Patkó-vízesés. Lehetőség lifttel felmenni a 236 méter magas Skylon-toronyba, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a vízesésekre és a környező kanadai és amerikai területekre.
Fakultatív program: Kilenc perces helikopteres repülés a vízesések felett.
A fakultatív program ára: kb. 120 CAD (a helyszínen fizetendő).
Délután ismerkedés Niagara on the Lake városkával. Ez a bájos település ott helyezkedik el, ahol a Niagara folyó beleömlik az Ontario-tóba. A XIX. század eleje óta szinte érintetlenül megmaradt ízléses villáival, épületeivel Kanada legszebb kisvárosai közé tartozik.

8. nap: TorontoSzabad program Torontóban, lehetőség belvárosi sétára, valamint idegenvezetőnkkel a világ nagy múzeumai közé tartozó ROM (Royal Ontario Museum) megtekintésére. A kiválóan összeállított kiállítások közül a legérdekesebbek a dinoszaurusz galéria, valamint az egyiptomi és a kínai gyűjtemény.
Kora délután transzfer a repülőtérre, elutazás egy nyugat-európai átszállással Budapestre.

9. nap:


Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.
x

A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyeket, a helyi autóbuszt, a 7 éjszakai szállást reggelivel, a vacsorát a 3. napon, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat, az irodánk idegenvezetőjét Budapesttől Budapestig, a helyi idegenvezetéseket, valamint a következő belépődíjakat: Notre-Dame bazilika Montrealban, Ste Anne bazilika, Ste Anne kanyon, Omega Szafari Park, „1000 sziget” hajótúra, CN-torony, hajókirándulás a Niagaránál.

A helyszínen borravalót illik adni a gépkocsivezetőnek és a helyi idegenvezetőknek. Utasonként összesen kb. 25-30 dollárra kell számítani.

Félpanziós felár: 36.500 Ft
(4 vacsora és 1 ebéd – napi egy főétkezés a 2., 4., 5., 6. és 7. napon. Az ebéd a Niagaránál egy panoráma-étteremben lesz.)

Egyágyas felár: 138.000 Ft

3. fő kedvezménye: 110.000 Ft
Megjegyzés: A kanadai szállodákban nincs három különálló ággyal rendelkező háromágyas szoba. Három fő számára egy két darab franciaággyal felszerelt szobát tudnak biztosítani.

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap 


A reptéri illeték nagy eséllyel véglegesnek tekinthető!

Kelet-Kanada felfedezése: Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyeket, a helyi autóbuszt, a 7 éjszakai szállást reggelivel, a vacsorát a 3. napon, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat, az irodánk idegenvezetőjét Budapesttől Budapestig, a helyi idegenvezetéseket, valamint a következő belépődíjakat: Notre-Dame bazilika Montrealban, Ste Anne bazilika, Ste Anne kanyon, Omega Szafari Park, „1000 sziget” hajótúra, CN-torony, hajókirándulás a Niagaránál.

A helyszínen borravalót illik adni a gépkocsivezetőnek és a helyi idegenvezetőknek. Utasonként összesen kb. 25-30 dollárra kell számítani.

Félpanziós felár: 36.500 Ft
(4 vacsora és 1 ebéd – napi egy főétkezés a 2., 4., 5., 6. és 7. napon. Az ebéd a Niagaránál egy panoráma-étteremben lesz.)

Egyágyas felár: 138.000 Ft

3. fő kedvezménye: 110.000 Ft
Megjegyzés: A kanadai szállodákban nincs három különálló ággyal rendelkező háromágyas szoba. Három fő számára egy két darab franciaággyal felszerelt szobát tudnak biztosítani.

Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap 


A reptéri illeték nagy eséllyel véglegesnek tekinthető!

Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Belépők
Utazás repülőgéppel
Transzfer
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Fakultatív programok
Kötelező borravaló a helyszínen

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 138.000 Ft fő
  2. BPP 470 Ft fő
  3. Félpanzió 36.500 Ft fő
  4. Reptéri illeték 113.600 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 51854

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Kelet-Kanada felfedezése: Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto

Kelet-Kanada felfedezése: Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto

Kanada, Körutazás Kanadában

Útazonosító: 51854

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Kelet-Kanada felfedezése: Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto

Kelet-Kanada felfedezése: Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto

Kanada, Körutazás Kanadában

Útazonosító: 51854

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!