Válogass a legszebb utazások közül!

Marokkó - Spanyolország

Tartson velünk a Marokkó - Spanyolország utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Mór emlékek Afrikában és Andalúziában leírás

Kívánságlistára teszem

Marokkó: Észak Afrika nyugati részén fekszik ez a gyönyörű, arab királyság. Ami a csodák és az ellentétek országa.

A tervezett program során az UNESCO Világörökségéhez tartozó helyszínt is meglátogatunk.

Az utazásról:

Budapest – Barcelona – Marrakesh és Madrid – Budapest között menetrendszerinti repülővel, Tanger – Algeciras között komppal, Cordoba – Madrid között vonattal és a körutazáson spanyol és marokkói légkondicionált autóbuszokkal.

Program:

1. nap Budapest – Marrakesh

Kora reggel indulás Barcelonába menetrendszerinti járattal. Átszállás után továbbrepülés MARRAKESH-be. Délután városnézés a Dél Gyöngyének nevezett fantasztikus hangulatú városban (Koutoubia medresze, Djemaa el Fna stb.). Vacsora, szállás Marrakeshben.

2. nap: Marrakesh – Casablanca

Reggeli után a városnézés folytatása MARRAKESH-ben: Ménara kert, Báhia palota, Kitubija-mecset, Szádiek sírjai és a híres bazár a „Souk”, a kereskedők és kézművesek birodalma. Továbbutazás a középső Atlasz-hegységen keresztül BENI MELLAL érintésével Casablancába. Vacsora, szállás.

3. nap: Casablanca – Rabat – Meknes

Reggeli után városnézés CASABLANCA-ban: a II. Hasszán mecset (világ 3. legnagyobb mecsetje, ha szerencsénk van, megnézhetünk belülről is), a királyi palota stb. Továbbutazás RABAT-ba, városnézés a Királyság virágzó, rendezett, elegáns fővárosában: Követek Kapuja, királyi negyed, Oudayas-i Kasbah, Hasszán torony, V. Mohamed mauzóleum, Mechouar. Továbbutazás az olajfa és citrus ültetvényekről ismert vidéken, a királyvárosok következő helyszínére Meknesbe. Vacsora, szállás.

4. nap: Fez – Volubilis - Meknes

Egész napos kirándulás FEZ-be. Városnézés Marokkó vallási és kulturális központjában: királyi palota, Mellah (zsidónegyed), Korán-iskola, a híres óváros. Látogatás a közeli római VOLUBILIS romvárosához és MOULAY IDRISS zarándokhelyhez. Vacsora, szállás Meknesben.

5. nap: Meknes – Tanger – Algeciras

Délelőtt városnézés MEKNES-ben: Báb-Manszúr, Dar el-Bedzsdá, Muláj Iszmáil mauzóleuma stb. Továbbutazás az ezer éves, változatos történelemmel rendelkező kikötővárosba, Tangerbe. 2,5 órás kompátkelés a Gibraltári-szoroson Algecirasba. Vacsora, szállás.

6. nap: Gibraltár – Ronda

Reggeli után kirándulás a brit felségterületen fekvő GIBRALTÁR-ba, városnézés. Az országútról jól látszó, mintegy 400 méteres gibraltári hegyek festői látványt nyújtanak. Továbbutazás RONDÁ-ba. Lélegzetelállító a város fekvése, hiszen sziklafészekként is említik a leírások. Vacsora, szállás Torremolinosban.

7. nap: Granada

Utazás GRANADÁ-ba, melynek legismertebb látványossága az Alhambra, a mór uralkodók rezidenciája, a legcsodálatosabb arab építészeti alkotás az európai kontinensen. A három részből álló épületegyüttes részei a Fellegvár vagy Alcazaba, a királyi palota, vagyis a tulajdonképpeni Alhambra és a különálló királyi nyaraló, a Generalife. Vacsora, szállás Torremolinosban.

8. nap: Sevilla

Délelőtt utazás az Andalúzia székhelyre, SEVILLÁ-ba. A tartomány székhelye kulturális központ, a város katedrálisa a világ harmadik legnagyobb katolikus dómja. Helyén, mint oly sok spanyol település templomának, egy nyugati gót templom, majd a XII. század elején az Almohádok mecsetje állott. A mecset mellé emeltette a XII. század végén Jákub al-Manszúr a híres, eredetileg 70 méter magas, később 94 méterre magasított Giralda- (Szélkakas) tornyot, a minaretet. Vacsora, szállás Torremolinosban.

9. nap: Pihenés, üdülés a tengerparton

Pihenés, üdülés a tengerparton.

10. nap: Cordoba – Madrid

Reggeli után utazás CORDOBÁ-ba. Városnézés az egykori Spanyol Kalifátus központjában (la Mezquita, az egykori mecset, amely ma kolostor). Délután utazás szuper-expressz vonattal Madridba. Két óra sem szükséges hozzá, hogy a fővárosba érjünk. Vacsora, szállás Madridban.

11. nap: Madrid – Budapest

Egész napos városnézés Madridban, a Prado Múzeum megtekintése. Madrid az ország geometriai középpontjában helyezkedik el, 1561 óta királyi székhely. Transzfer a repülőtérre, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A szállásról:

Spanyolországban ***, Marokkóban marokkói besorolás szerinti **** szállodában

Az elhelyezésről:

2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobákban.

Az ellátásról:

félpanzió (reggeli és vacsora)

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Marokkó - Spanyolország

Marokkó - Spanyolország

Marokkó, Marrakesh

Útazonosító: 2329

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Marokkó - Spanyolország

Marokkó - Spanyolország

Marokkó, Marrakesh

Útazonosító: 2329

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!