Válogass a legszebb utazások közül!

Körutazás Angliában és Skóciában

Tartson velünk a Körutazás Angliában és Skóciában utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

Körutazás Angliában és Skóciában leírás

Kívánságlistára teszem

Skócia az Egyesült Királyság része, annak északi részén terül el és Anglia
után a második legnagyobb országrésze. Várak és kastélyok, csodás tájak világa várja Önt!

Az utazásról:

Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).

Autóbusz felszállási lehetőségek
Székesfehérvár - 4.45
Piac téri buszpu. melletti / Megyeháza mögötti parkoló
Budapest - 6.00
Déli pályaudvarnál, a CBA Déli Áruház felőli parkoló
Tatabánya - 6.45
M1 pálya és 1-es út kereszteződése, ENI kút a McDonald's mellett
Győr - 7.30
Vasútállomás főbejárata előtti szgk. parkoló

 

Program:

1. nap:

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pálya­ud­var­tól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Linz – Nürnberg út­vo­na­lon. Szállás Németországban, a Rajna-vidéken (1 éj).

2. nap: Antwerpen

Utazás az Aachen – Antwerpen – Rotterdam út­vo­na­lon. Útközben megálló Antwerpenben, közös séta a leg­fon­to­sabb ne­ve­ze­tes­sé­gek­hez: gyö­nyö­rű kated­rális és főtér, hús­csarnok, Schelde-part, vár stb. Az esti órák­ban beha­józás, majd utazás az Északi-ten­geren, Anglia keleti partjai mentén. Éjszaka a hajón, kétágyas, fürdő­szo­bás kabinokban (1 éj).

3. nap: Hadriánus fala, Jedburgh, Abbotsford kastély

Érkezés az angliai Kingston upon Hull város kikö­tő­jébe a reg­geli órákban, majd to­vább­uta­zás autó­busszal a vi­lág­örök­séghez tartozó Hadriánus falához. A falat a róma­iak épí­tet­ték 120 km hosszú­ságban a sziget teljes széles­sé­gében a barbár kelta tör­zsek elleni véde­ke­zésül. Jó álla­potban lévő marad­ványai Nagy-Britan­nia leg­je­len­tő­sebb római-kori emlékét jelentik (UNESCO vi­lág­örök­ség). To­vább­uta­zás Skó­ciá­ba, pihenő egy bájos kisvá­rosban, Jed­burgh-ban (XII. századi apátság lát­ványos romjai).
A követ­kező prog­ramunk a Melrose városka melletti Abbotsford kastély festői szép­ségű kert­jének és belső terme­inek meg­te­kin­té­se. Itt töl­tötte éle­tének utolsó éveit a világ­hírű skót író, Sir Walter Scott.
Szállás Edinburgh kör­nyé­kén (3 éj).

4. nap: Culross, Edinburgh

Kora délelőtt egy órás séta egy ódon han­gulatú város­kában, Culross­ban, mely­nek épü­letei a késő közép­kori Skóciát idézik. Ezután vá­ros­né­zés Edin­burgh-ban, Skócia fővá­ro­sában: a közép­kori óvá­ros a St. Giles-kated­rá­lissal, a város szíve – a Princes Street, a XVIII. századi (György-korabeli) szép terek, a Calton hegy pazar pano­rámát nyújtó kilá­tója stb. Edinburgh-t sokan Európa egyik leg­szebb váro­sának tartják, és valóban kevés városban ötvö­ződnek ilyen nagy­sze­rűen a termé­szeti adott­ságok az ember alkotta látvá­nyos­sá­gokkal. A vá­ros­né­zés után le­he­tő­ség múze­umok közös meg­te­kin­té­sé­re (Skót Whisky Múze­uma, Királyi Vár a skót koro­ná­zási jelvé­nyekkel, Skót Nemzeti Galéria).

5. nap: Skót-felvidék, Blair kastély, Loch Ness, Fort Augustus, Glen Coe

Kirándulás a romantikus Skót-felvidékre. Az út vég­célja a Loch Ness-i tó. A prog­ramban szerepel: Blair kas­télya (az egyik legszebb kastély Skóci­ában) és Urquhart vára a tóparton, ahon­nan a legtöbben szok­ták figyelni a szörny felbuk­ka­nását. Ezután pihenő egy han­gu­la­tos város­kában, Fort Augustus­ban, a Kaledóniai-csatorna kü­lön­le­ges zsilip­rend­sze­rének meg­te­kin­té­se. Késő délután vissza­uta­zás a szál­lo­dá­hoz egy lát­ványos út­vo­na­lon, a vad­re­gé­nyes Glen Coe völgyön keresztül.

6. nap: Gretna Green, York

Utazás Észak-Anglia legszebbnek tartott városába, Yorkba. Útközben is­mer­ke­dés a híres Gretna Green-i

kovács­mű­hellyel a skót-angol határ skót oldalán. York­ban a hatal­mas kated­rális meg­te­kin­té­se, séta a városban, majd szabad prog­ram. Lehe­tőség a látványos Viking Múzeum meglá­to­ga­tá­sára. Szállás York kör­nyé­kén (1 éj).

7. nap: Cambridge, Duxford

Utazás Cambridge-be, Anglia híres egye­temi váro­sába. A legér­de­ke­sebb college-ok meg­te­kin­té­se (King's College a világ­hírű kápol­nájával, St. John's College a Sóhajok híd­jával). Délután szabad prog­ram, ajánljuk a puntolást a Cam folyón, mely minden cambridge-i láto­gatásnak szinte köte­lező része. Lehetőség a duxfordi Repü­lési Múzeum meglá­to­gavtására is. Szállás London mellett (3 éj).

8. nap: London

5-6 órás autó­bu­szos és gyalogos vá­ros­né­zés Lon­don­ban (Tower-híd, a City felhő­kar­colói, Szent Pál-szé­kes­egy­ház, Oxford street, Hyde-park, Bucking­ham-palota, Piccadilly, Trafalgar tér, Parla­ment, Westminster-apát­ság stb.). A vá­ros­né­zés után ma­rad sza­bad­idő London egyéni felfe­de­zé­sére, illetve le­he­tő­ség fakul­tatív hajó­ki­rán­du­lásra a Tem­zén, ahova idegen­ve­zetőnk is elkíséri az érdek­lő­dőket.

9. nap: Windsor, London

Délelőtt az angol királyi család nyári rezi­den­ciá­jának, a hatalmas Windsori kastélynak a meg­te­kin­té­se (gazdagon díszített lak­osz­tályok). Délután szabad prog­ram Londonban, illetve a Fehérvár Travel ide­gen­ve­zetője segít­sé­gével le­he­tő­ség további ne­ve­ze­tes­sé­gek meglá­to­ga­tására (pl. British Museum, National Gallery, London Eye stb.).

10. nap: Canterbury, Csalagút

Délelőtt utazás Canterburybe, az anglikán egyház központjába, Anglia egyik legszebb kisvá­ro­sába. A monu­men­tális kated­rális meg­te­kin­té­se, majd is­mer­ke­dés a várossal. A kora délutáni órákban a Csatorna Ala­gúton átkelés a kontinensre. Utazás a Calais – Bruges – Brüsszel – Aachen út­vo­na­lon a Rajna-vidéki tranzit­szál­láshoz (1 éj).

11. nap:

Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Érkezés Budapestre, majd Szé­kes­fe­hér­vár­ra a késő esti órákban.

A szállásról:

9 éjszaka jó középkategóriás szállodákban.
Nincs éjszakai buszozás.

Az elhelyezésről:

2 ágyas fürdőszobás szobákban; 1 éjszaka odaútban a hajón, kétágyas fürdőszobás belső kabinokban.

Az ellátásról:

Félpanzió (bőséges büfé- vagy angol reggeli, vacsora)

Figyelem:

  • 1. Odaútban a hajón történő utazás alatt (a 2. nap estéjétől a 3. nap reggeléig) a részvételi díj nem tartalmaz étkezést. A hajó éttermében ter­mé­szetesen lesz lehetőség vacsorázni, illetve reggelizni.
  • 2. Visszaútban a németországi tranzitszálláson nincs vacsora, mert az időeltolódás miatt el­kép­zel­he­tő, hogy 21 óra után ér oda a csoport. Egy autópálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni.

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Körutazás Angliában és Skóciában

Körutazás Angliában és Skóciában

Belgium, Antwerpen

Útazonosító: 1626

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Körutazás Angliában és Skóciában

Körutazás Angliában és Skóciában

Belgium, Antwerpen

Útazonosító: 1626

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!