Válogass a legszebb utazások közül!

Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos hajóút

Tartson velünk a Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos hajóút utazásra! A kiutazás történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 13 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 348.480 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 13 nap / 12 éjszaka
Legjobb ár: 348.480 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.03.09 - 03.21

Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos hajóút leírás

Kívánságlistára teszem

1.nap
A csoport az esti órákban indul el Budapestről Genova felé, ahol a kikötőben már vár az MSC Opera.

2.nap
Érkezés a kikötőbe a délelőtti órákban. Becsekkolás majd a választott kabinok elfoglalása. A hajó a késő délutáni órákban felvonja a horgonyt és kifut a kikötőből. A naplementét már a tengeren csodálhatja meg!

3.nap
Útban a Gibraltári szoros felé (és majd azon túl) az MSC Opera az egész nap rendületlenül "falja" a tengeri mérföldeket és nem köt ki. Így rögtön az első, teljes egészében a fedélzeten eltöltött nap ragyogó alkalmat kínál, hogy a tengerjáró varázslatos programkínálatát alaposabban is feltérképezze. Tegye próbára a hajó konyháját - több étterem közül is válogathat, bármelyikre essen is a választás, biztosan nem fog csalódni! Az étkezés után üljön be egy pezsdítő koktélra a tucatnyi bár valamelyikébe... Ha sportolni szeretne, ne hagyja ki a fedélzeti sportpályákat: bowlingozhat, használhatja a nyitott és fedett medencéket. A fitneszteremben nem csak korszerű gépek sorakoznak, de akár személyre szóló tanácsadást kérhet és edzési programját is segítenek összeállítani a profi szakemberek. A teljes felfrissülést - amely testet-lelket egyaránt megmozgatja - a díjnyertes MSC Aurea Spa termeiben találja. Itt törökfürdő, relax szoba, és változatos masszázs kínálattal várják az utazókat.

4.nap
Rövid: Félnapos (kb 4,5 óra) kirándulás Malagára* ? Székesegyház* ? Gibralfaro-erőd*
Leírás: Tartson velünk egy fakultatív* kiránduláson Malagára - a csodálatos tengerparti település Pablo Picasso szülővárosaként is ismert, de a neves festőművész öröksége mellett is számos csodálatos látnivalót rejteget a hely. A csoport félnapos kirándulása Malaga fontosabb utcáin kezdődik, ahol az idegenvezetőtől számos érdekességet hallhatnak a város történelméről és jelenéről is. A 16. századi székesegyháznál rövid megálló tartanak - ez az ,,andalúziai reneszánsz" egyik legszebb épülete, majd a monumentális Gibralfaro erődöt is megtekintik. A kirándulás után visszatérés a kikötőbe a hajóhoz.
Megjegyzés: a székesegyház valamint az erőd megtekintésének a lehetőségét az utazás során erősítik meg a szervezők. A résztvevőket kérjük, hogy a vallási jelentőségű helyszíneken konzervatív öltözetet viseljenek. A kiránduláson kerekesszékes utasok nem vehetnek részt. Mozgásukban korlátozott utasaink kérjük mérlegeljék személyes erőnlétüket, a csoport a kirándulás egy részét sétálva teszi meg.

5.nap
Az MSC Opera ezen a napon sem köt ki - a tengerjáró rendületlenül falja a tengeri mérföldeket Madeira felé haladva. Nézzen körbe a fedélzeten, a programok között a család minden tagja megtalálja a kedvencét! A legkisebbeket Chicco, Lego és Namco tematikus játszószobák várják, ha pedig pancsolni szeretnének, az izgalmas Spray Parkban a legkülönfélébb vizes szórakozásra is lehetőség van. Ha a tengeri urazás során leapadtak a tartalékok - vagy csak egy kis shoppingolásra vágyik, keresse fel a 6. fedélzeten található butikokat és üzleteket. Ha az egész napos nyüzsgés után jól esne egy kis nyugodt kikapcsolódás? A könyvtárban, lounge-okban, szivarszobában nyugodtan megpihenhet!

6.nap
Rövid: Fotózkodás és kirándulsá Madeirán (kb 4 óra)* ? Nossa Senhore do Monte ? Siklóval Funchalra* ? Funchal*
Leírás: Fedezze fel Madeira gyönyörű fővárosát, Funchalt fakultatív* kirándulásunkon! A csoport útja először a szomszédos Montebe vezet, ahol a 18. században épült Nossa Senhora do Monte templomot, egy ismert zarándokhelyet, és a hozzá tartozó, gyönyörű kerteket keresik fel. Már az első megállónál is érdemes előkészíteni a kamerákat, de a következő programpontnál szinte kötelező: Montéből drótpályás siklóval utaznak tovább Funchalra. Az út rövid, de a sikló fedélzetéről elképesztő panoráma nyílik a Funchal-öbölre és a botanikus kert buja zöld növényzetére. A kiszállás után élvezheti a helyi piac zsibongó forgatagát, különleges aromáit és illatait. A kirándulás a szomszédos csipke gyár látogatásával ér véget.
Megjegyzés: kényelmes cipő és kabát viselete ajánlott. A kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt. A Nossa Senhora do Monte látogathatóságát a fedélzeten erősítik meg. Vasárnap a piac zárva van. A vallási jelentőségű helyszíneken konzervatív viselet ajánlott. A templom felkereséséhez a résztvevőknek 171 lépcsőt kell megmászniuk felfelé, és 68 lépcsőt lefelé a visszafelé vezető úton. A panorámás kilátás az időjárási körülményektől függ.

7.nap
Rövid: A mesés Kanári-szigetek, Tenerife* ? Orotava-völgy* ? La Orotava* ? Casa de los Balcones* ? Puerto de la Cruz*
Leírás: Afrika nyugati partjai mellett húzódik a földi paradicsom - a Kanári szigetek. A hét nagyobb és számtalan kisebb szigetből álló csoport legnagyobb darabja a meseszép Tenerife, melyet fakultatív* kirándulásunkon Ön is megismerhet! A kirándulók a kikötőből az Orotava-völgybe mennek, ahol La Orotava aprócska városa húzódik meg. A 15. században vagyonos családok által alapított település a mai napig sokat megőrzött a középkori varázsából. A központban a csoport némi időt eltölt: felkeresik a Casa de los Balcones gyönyörű épületét - így néztek ki a tipikus arisztokrata házak egy mára már letűnt korszakban. A következő megálló csodálatos zöld környezetbe esik. A trópusi környezetbe illő, csodálatos botanikus kertben közel háromnegyed órát barangolhat, majd a sziget legfontosabb turisztikai központja, Puerto de la Cruz következik. A város nyüzsgő forgatagában egy órát töltenek el a kirándulók - magukba szívva a csodálatos atmoszférát, feltérképezve a boltok kínálatát. A tengerparti kávézókban néhány percre megpihenve élvezheti a csodálatos panorámát, az Atlanti-óceán végtelen hullámait... A kirándulás végén
buszokkal indulnak vissza a kikötőbe.
Megjegyzés: a kirándulás során macskaköves és egyenetlen talajon kell sétálni - a kiránduláson való részvétel kerekesszékes utasaink számára nem ajánlott. Mozgásukban korlátozott utasaink kérjük mérlegeljék személyes erőnlétüket a jelentkezés előtt.

8.nap
Az MSC Opera előtt egy hosszabb út áll kelet felé - egészen a Gibraltári szoros közeléig kell eljutnia a tengerjárónak. Ezen a napon nem köt ki a hajó, így Ön az egész napot kedvenc, vagy újonnan felfedezett programjaival töltheti! Az MSC Operát az anyavállalat 2015-ös, ,,Reneszánsz programja" keretében orrától a tatjáig felújították. A kecsesen elegáns tengerjáró különleges atmoszférájú fedélzetén még sétálgatni is élvezet. Markoljon fel egy finom koktélt valamelyik bárban, és ha már úgy érzi: minden lehetőséget kipróbált, dőljön hátra egy napozóágyon valamelyik medence közelében és élvezze, ahogy a tengeri út mérföldjei elsuhannak...

9.nap
Rövid: Félnapos (kb. 4 óra) kirándulás a Gibraltári szoros afrikai oldalán, Tangierben* ? Cap Spartel* ? Herkules barlangjai* ? Ókortörténeti Múzeum* ? Medina*
Leírás: Marokkó északi partjánál, a Gibraltári szoros afrikai oldalán található Tangier, egy élénk, egzotikus város, melynek ragyogó színeit Ön is megismerheti fakultatív* kirándulásunkon! A félnapos programot úgy állították össze, hogy a város legszebb látványosságait és legismertebb nevezetességeit is érintse. A tengerparti úton kanyarogva először a külvárosi részeket tekintik meg - Cap Spartelnél a csoport néhány fotó erejéig megáll. Ennél a hegyfoknál találkozik az Atlanti óceán és a Földközi-tenger: kihagyhatatlan látnivaló! A csoport innen Herkules barlangjaihoz megy - a legendák szerint a mitikus hős ezeknél a szikláknál pihent meg, miután Gibraltárt elválasztotta Afrikától. A városban az Ókortörténeti Múzeumhoz mennek a látogatók, melyet önállóan fedezhetnek fel. A marokkói élmény utolsó állomása egy gyalogos séta Medina hangulatos, szűk sikátoraiban. Itt lehetőség van egy berber gyógyszertár felkeresésére is, vagy shoppingolásra a környéken - majd visszatérés a hajóra.
Megjegyzés: a kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt.

10.nap
Rövid: Barangolás két spanyol városban (Alicante, Cartagena)* ? Alicante: Santa Bárbara kastély, Benacantil-hegy* ? Cartagena*
Leírás: Egész napos (kb. 8 órás) kirándulásunkon két csodálatos spanyol várost járhat be. A fakultatív* program egy közel két órás buszos utazással kezdődik: az úticél a népszerű üdülőváros, Alicante! A város főbb nevezetességeit egy buszos körutazáson ismerheti meg, majd a Santa Bárbara kastélyt gyalogosan is felfedezik. A Benacantil-hegy tetején épült, közel 1200 éves vár falairól fantasztikus fotókat készíthet az alant elterülő városról. A kirándulók ezt követően a város központjába mennek, ahol szabadidős program és ebédszünet (az étkezések árát a részvételi díj nem tartalmazza). Délután Cartagena következik: a 2500 éves történelemre visszatekintő település legismertebb látnivalóit előbb buszról nézik meg, majd némi szabadidő eltöltésére is lehetőség nyílik.

11.nap
Olaszország felé hajózva az MSC Opera az egész napot ismét a tengeren tölti - Önnek nincs más dolga, mint az, hogy élvezze a fedélzeti programkínálatot! Az utasokat egy több, mint 300 m2-es táncparkett várja, ahol önfeledten átadhatják magukat a csábító ritmusoknak. A 6. fedélzeten pedig egy új szolgáltatás a ,,Walk through shops" butikjait ismerheti meg. A felújítást követően megnőtt az éttermek alapterülete, a Teatro dell'Opera színháztermet pedig lenyűgöző, modern technológiával szerelték fel - itt éjjelente élő showműsorak, változatos előadások szórakoztatják a közönséget. Ne hagyja ki Ön sem!

12.nap
Rövid: Róma népszerű látnivalói, legismertebb látványosságai* ? Nehézségi fokozat: közepes ? Buszos városnézés: Caracalla fürdője, Circus Maximus, Colosseum* ? Séta a történelmi városrészben: Trevi kút, Piazza Navona* ? Szent Péter tér*
Leírás: Barangoljon egy városban, amely a világ legnépszerűbb turista célpontjainak egyike, de hívják még ,,Örökvárosnak" - mivel a világtörténelem egyik legnagyobb birodalmának a központja is volt, ma pedig Olaszország élettől pezsgő, csodálatos metropolisza. Ugyan még hosszasan lehetne sorolni Róma ,,címeit", melyet az évezredes történelem alatt aggattak a népszerű és csodálatosan szép városra - de inkább tartson velünk és fedezze fel fakultatív* programunkon a Tevere partján, hét dombra épült települést! A másfélórás, buszos kirándulás Rómáig már önmagában is külön élmény. A csoport útja a lélegzetelállítóan szép olasz vidéken vezet át - érdemes a fényképezőgépeket kéznél tartani! A városba érkezve a több nevezetességet is a buszról tekint meg, köztük Caracalla fürdőjét, a Circus Maximust, a Colosseumot, Constantinus diadalívét és a Palatinot. Majd elhagyva a ,,fedélzetet" a következő nagyjából 90 percben a város olyan világhírű nevezetességeinél fotózkodhat, mint a Trevi kút, a Pantheon vagy a barokk stílusban díszített, csodálatos Piazza Navona. Rövid ebédszünet után a Szent Péter tér környékét mindenki önállóan barangolhatja be. Felkeresheti a Bazilikát, készíthet néhány irigylésre méltó fotót a Bernini oszlopsornál. A kirándulás végén a busz ugyanolyan káprázatos tájon kanyarogva visz vissza a kikötőbe, mint amilyenen érkeztek is.
Megjegyzés: az ebéd árát a részvételi díj nem tartalmazza. A Szent Péter Bazilikát akár a látogatás ideje alatt is bezárhatják, különböző vatikáni programok miatt. A Bazilika látogathatóságáról a kirándulás ideje alatt kaphat tájékoztatást. A bejutáshoz akár hosszabb sorban állás is lehet. A vallási jelentőségű helyeken konzervatív öltözet ajánlott. Kerekesszékes utasaink a kiránduláson részt vehetnek, de kérjük vegyék figyelembe, hogy a kiránduláson hosszabb sétákat kell tenni. Kerekesszékes utasaink egy fő fizető kísérővel együtt vehetnek részt, aki segít a buszról történő le- és felszállásban, mivel a buszon sem lift sem rámpa nem található. A széknek összecsukhatónak kell lennie. Kerekesszékes utasainkat kérjük, hogy amennyiben részt kívánnak venni az utazáson, a fedélzetre szállva keressék fel a ,,Shore Excurions' Desk"-et, hogy a szükséges előkészületeket a személyzet megtehesse.

13.nap
A hajó a reggeli órákban köt ki Genovában. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kellemes mediterrán barangolás az Ön számára is feledhetetlen élményekkel zárul! Reméljük, hogy rövidesen ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét az irodánk utasainak a körében üdvözölhetjük majd!

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

x Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos hajóút

Részvételi díj nem tartalmazza

lletékeket és adókat, kötelező borravaló (helyszínen fizetendő 10 EUR/fő/ éjszaka) , a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (amennyiben az szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos hajóút utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5Részvételi díj nem tartalmazza

lletékeket és adókat, kötelező borravaló (helyszínen fizetendő 10 EUR/fő/ éjszaka) , a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (amennyiben az szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Adók és illetékek 70 400,00 Ft fő
  2. Alkoholmentes italcsomag 66 880,00 Ft fő
  3. Easy italcsomag 102 080,00 Ft fő
  4. Premium italcsomag 137 280,00 Ft fő
  5. Premium plus italcsomag 193 600,00 Ft fő
  6. Sztornó biztosítás 2,00 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 136558

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos hajóút

Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos hajóút

Nyugat-Mediterrán hajóutak

Útazonosító: 136558

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos hajóút

Kitekintés az Atlanti-óceánra csoportos hajóút

Nyugat-Mediterrán hajóutak

Útazonosító: 136558

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!