Válogass a legszebb utazások közül!

KELETI KALANDOK - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Tartson velünk a KELETI KALANDOK - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel utazásra! A kiutazás történik, teljes panziós ellátással. Az utazás időtartama 9 nap / 8 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 376.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Ellátás:teljes panziós
Turnusok: 9 nap / 8 éjszaka
Legjobb ár: 376.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.01.19 - 01.27

KELETI KALANDOK - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel leírás

Kívánságlistára teszem

2 AJÁNDÉK KIRÁNDULÁS: BURJ KHALIFA „AT THE TOP” KILÁTÓ

GARANTÁLT INDULÁS!


Tartson velünk a mesés Keletre, ami már nemcsak fűszerillatú, csillogó bazárokkal, karcsú minaretekkel, hanem ultramodern felhőkarcolókkal, futurisztikus városrészekkel is várja a látogatókat. Dubai ma már méltán nevezhető a legek városának, ahol mérnöki csúcsteljesítmények sora bizonyítja, hogy a fantáziának, legalábbis eddig, semmi nem szab határt. Innen indulunk a Perzsa-öböl felfedezésére a Jewel of the Seas fedélzetén. Az Emirátusokon kívül, útba ejtjük Katart és Bahreint is. Hagyjuk magunkat elvarázsolni ezekben a régi-új világokban!

Indulási időpont: 2020.01.19.

Érkezési időpont: 2020.01.27.

Időtartam: 9 nap/8 éj

Utazás: menetrendszerinti közvetlen Emirates járatokkal

Várható repülőgép menetrend:
2020.01.19.    Budapest – Dubai (DXB)    14:50 – 23:05
2020.01.27.    Dubai (DXB) – Budapest    08:40 – 11:45

Elhelyezés: 1 éjszaka Dubaiban 4*-os szállodában, 7 éjszaka a Jewel of the Seas választott kategóriájú kabinjában

A hajó útvonala: Dubai (EAE) – tengeren – Doha (Katar) – Bahrein – Sir Bani Yas (EAE) – Abu Dhabi (EAE) – Dubai (EAE) – Dubai (EAE)

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén, reggeli a szállodában

Csoportkísérés:    a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 16 fő (a fakultatív programokon min. 10 fő)


RÉSZLETES PROGRAM:

1.nap (2020.01.19.)
Elutazás a délutáni órákban Dubaiba. Érkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása.
       
2.nap (2020.01.20.) Burj Khalifa kilátó, Dubai Mall, transzfer a kikötőbe, hajóra szállás
Reggeli után kijelentkezünk a szállodából és ellátogatunk a világ legmagasabb épületébe a Burj Khalifa-ba. Az „At the Top” kilátó a 124. emeleten található, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul elénk: Dubai városa, a tenger és a sivatag. Ezután rövid látogatást teszünk a Dubai Mall-ba, amely a világ legnagyobb bevásárló-, szórakoztató- és szabadidős központja egyben. Itt található a Dubai Aquarium & Underwater Zoo is, egy óriási, 10 millió liter vizet tartalmazó akvárium, ami több mint 33.000 vízi élőlénynek ad otthont (belépőjegy nincs a programban).
Transzfer a kikötőbe, hajóra szállás, elhelyezkedés a kabinban.

3.nap (2020.01.21.) Hajózás a tengeren
Pihenés, szabad program a hajó fedélzetén.

4.nap (2020.01.22.) Doha (Katar)
Reggel kikötünk Dohaban, Katar fővárosában. Mint sok város a Perzsa-öbölben, Doha is egy kis halászfalu volt és pár évtized alatt modern metropolisszá nőtt, de régi hagyományait is próbálja megőrizni. A hatalmas felhőkarcolók mellett ellátogathatunk a szintén újépítésű Iszlám Művészeti Múzeumba, ahol akár 1400 évet is visszautazhatunk az időben a kiállított kerámiák, üveg-és fémtárgyak, kéziratok segítségével vagy a hagyományos bazárba, a Souq Waqif-ba is.
Fakultatív kirándulás Doha (Katar) - Souq Waqif és a Msheireb Múzeum
Ezen a 4 órás túrán lehetősége adódik vásárolni Souq Waqif színes bazárjaiban, valamint felfedezheti a 4 történelmi házból álló Msheireb Múzeumot is. A reggelt Souq Waqif-nál, a város legrégebbi piacánál kezdjük, ahol kis boltok tucatjai várnak ránk, melyeket akár a csoportvezetővel, akár egyénileg is bejárhatunk. Ez a tökéletes helyszín, hogy fűszerekre, ékszerekre, kézi szőttesekre, parfümökre vagy egyéb autentikus szuvenírekre tegyünk szert. Ezután a város egyik legrégebbi negyedében fedezzük fel a Msheireb Múzeumot. A 4 gyönyörűen helyreállított ház mindegyike egy egyedi történetét meséli el Katarnak, így tanulhatunk a rabszolgakereskedelemről, valamint az olajiparról, láthatunk kortárs művészeti kiállítást, és egy hagyományos katari család mindennapjaiba is bepillantást nyerhetünk. Fontos információ: Kérjük olyan ruházat viselését, amely takarja a vállakat és a térdeket.
Ára: 45.- EUR / fő (14.625.- Ft / fő)
Időtartam: kb. 4 óra

Továbbutazás a hajóval 18:00 órakor.
   
5.nap (2020.01.23.) Bahrein
A reggeli órákban kikötünk Manamaban, a Bahreini Királyság fővárosában. Bahrein régen gyöngyhalászatból élt, ma már a régió pénzügyi központja, kedvelt turisztikai és Forma 1-es helyszín. Stratégiailag fontos elhelyezkedése miatt már az ókorban is, majd később a gyarmatosítás időszakában a kereskedelmi útvonalak fő állomása volt és fejlett kultúrával rendelkezett. Ennek emlékeit ma is megcsodálhatjuk a Nemzeti Múzeumban vagy az Unesco világörökségi listán is szereplő Qal’at al-Bahrain (Bahrein Erőd) régészeti lelőhelyen, ahol az ősi Dilmun Királyság fővárosa és kikötője volt, kb. 4500 évvel ezelőtt, „legújabb” része pedig a XVI. századi portugál erőd.
Fakultatív kirándulás: Bahrein – Bahrein gazdagon 
Ezen a 6 órás túrán felfedezzük az Al Fateh Nagymecsetet, a Bahrain Nemzeti Múzeumot, Bahrain Erődjét, lesz lehetőségünk vásárolni a Capital Mall-ban és egy vidéki tevefarmmal zárjuk a programot. Utunkat az Al Fateh Nagymecsetben kezdjük, ahol akár 7000 hívő is összegyűlhet, megcsodálhatjuk az olasz márványpadlót és egy osztrák csillárt is, a könyvtárban pedig 100 éves könyvek sorakoznak a polcokon. A Nemzeti Múzeum 5000 évvel ezelőttre repít vissza a történelemben lenyűgöző régészeti leletekkel, Babiloni kori szobrokkal, Korán kéziratokkal és egy ősi temetkezési hellyel. Elhaladunk az Unesco Világörökségi listáján szereplő Bahrein Erőd mellett is, melynek alapjait portugálok emelték a 16. században. Ezután alkalmunk lesz hagyományos bahraini kézműves termékeket vásárolni a Capital Mallban, majd utunk végén közelről is szemügyre vehetjük a sivatag hajóit egy tevefarmon.
Fontos információ: Kérjük olyan ruházat viselését, amely takarja a vállakat és a térdeket.
Ára: 89.- EUR / fő (28.925.- Ft / fő)
Időtartam: kb. 6 óra

Továbbutazás a hajóval 18:00 órakor.

6.nap (2020.01.24.) Sir Bani Yas (Egyesült Arab Emirátusok)
A reggeli kikötés után felfedezhetjük az Emirátusok „vadonjának” is nevezett szigetet. Sir Bani Yas egykor Zayed sejk magán territóriuma volt, 1971-ben alapított a szigeten vadrezervátumot, majd megnyitotta kapuit a látogatók előtt is. A rezervátumban több mint tízezer vadon élő állat van, pl. gazella, strucc, zsiráf és a szerencsések még gepárdokkal is találkozhatnak. A sziget másik érdekessége az 1992-ben felfedezett, VII. századi keresztény kolostor maradványai.
Fakultatív kirándulás: Sir Bani Yas (Egyesült Arab Emirátusok) – Jeep Safari
Fedezze fel az Arabian Wildlife Park 13 000 szabadon barangoló állatát egy egyórás túrán, ahol akár testközelből is szemügyre veheti ezeket a vadon élő fajokat. Az 1400 hektáron elterülő Park a Sir Bani Yas sziget felét foglalja el, amit légkondicionált, luxus terepjárókkal járunk be. 1977 óta helyi kutatók és rehabilitációs szakemberek dolgoznak azon, hogy megőrizzék a szaporodási és viselkedési szokásait a 30 különböző emlős fajnak, beleértve pár olyan fajt, ami kritikusan veszélyeztetett. Utunk olyan sivatagi tájakon vezet, ahol a világ legnagyobb nyársas antilop hordái élnek. De láthatunk még hosszú nyakú szomáliai struccot is, homoki gazellát, zsiráfot, vagy akár lopakodó szudáni gepárdot. A varázslatos csíkos hiéna, szőrös arab tahr, urial juhok és világos rózsaszínű flamingók egyaránt ámulatba ejtők. Nem tudhatjuk előre, hogy milyen állatokkal fogunk találkozni, azonban azt garantálhatjuk, hogy életre szóló szafari emlékekkel térünk majd vissza!
Ára: 82.- EUR / fő (26.650.- Ft / fő)
Időtartam: kb. 1 óra

Továbbutazás a hajóval 18:00 órakor.

7.nap (2020.01.25.) Abu Dhabi (Egyesült Arab Emirátusok)   
Reggel megérkezünk az Emirátusok fővárosába. Itt is ámulatba ejtő épületekkel és látványosságokkal találkozhatunk, mint pl. a Zayed sejk Mecset, ami a nyolcadik legnagyobb mecset a világon, egyszerre 40.000 hívőt tud befogadni és itt található a világ legnagyobb csillárja és kézzel szőtt szőnyege is; a Heritage Village, ahol bemutatják milyen volt az élet az olaj felfedezése előtti időkben, amikor még Abu Dhabi is egyszerű halászfalu volt; az Abu Dhabi Louvre múzeum ultramodern épülete évszázados régiségeknek ad otthont; a Yas sziget pedig kicsik és nagyok „játszótere”, ahol a Forma 1-es pálya, a Ferrari World Park és egy hatalmas vízipark, a Yas WaterWold is található.
Fakultatív kirándulás: Abu Dhabi (Egyesült Arab Emirátusok) – Abu Dhabi & Ferrari World
Ezen a kalandokkal teli túrán Abu Dhabi 3 kiemelten jelentős helyszínére is ellátogatunk, úgy mint a Sheik Zayed Mecsetbe, a Ferrari World-be és a Louvre Abu Dhabiba. Első állomásunk a világ egyik legnagyobb mecsete, ahol akár egyszerre 40 000 hívő is imádkozhat. Ebben a lélegzetállító épületben lehetősége lesz megcsodálni az iszlám építészet aprólékos részleteit egy hatalmas imádkozó szőnyeggel és fényűző csillárokkal egyetemben. Majd gyorsabbra vesszük a tempót és ellátogatunk a Ferrari Worldbe, ahol alkalmunk adódik beváltani a jegyünket a világ leggyorsabb hullámvasútján, a Formula Rossan, de ingyenes szimulátorokat is kipróbálhatunk és még akár kereket is cserélhetünk. Befejezésképp pedig hagyjuk, hogy ámulatba ejtsen az Arab-félsziget legnagyobb múzeuma, a Louvre Abu Dhabi, őskori műtárgyaival, díszes szobraival, vallási iratokkal, régi térképekkel, európai mesterek festményeivel és kortárs művészetével a világ összes tájáról. 
Fontos információ: Kérjük olyan ruházat viselését, amely takarja a vállakat és a térdeket.
Ára: 133.- EUR / fő (43.225.- Ft / fő)
Időtartam: kb. 7,5 óra

Továbbutazás a hajóval 20:00 órakor.

8.nap    (2020.01.26.)    Dubai (Egyesült Arab Emirátusok).

A reggeli órákban visszaérkezünk Dubaiba, ahol a következő másfél napot töltjük, és jobban megismerkedünk ezzel a különleges várossal. Szabadprogram vagy egész napos fakultatív  kirándulás ebéddel.

Fakultatív program:  A régi és az új Dubai
Reggeli után leszállunk a hajóról és megkezdjük időutazásunkat Dubai történelmi negyedében, a „széltornyos” házak labirintusában, a nyüzsgő bazárok kanyargós utcáin, majd vízre szállunk a tradicionális abra hajóval. Ebéd után visszautazunk a jövőbe és megnézzük a modern Dubai ikonikus építményeit, látnivalóit.
Kirándulásunk főbb állomásai:
•    Séta a Bastakiya negyed keskeny utcáin, a régi kereskedőházak, hangulatos kávézók és galériák között.
•    Látogatás a 225 éves Al Fahidi erődnél, amely most már a Dubai Múzeumnak ad otthont.
•    -Dubai „vízitaxijával”, egy tradicionális abra hajóval, átkelünk a Dubai-öblön. Útközben pazar látványban lesz részünk a régi és a modern városrészekre.
•    -Bebarangoljuk a mámorító illatokkal teli Fűszer-, és a csillogó Arany Bazárt.
•    -Ebéd a Sheikh Mohammed Kulturális Központban, ahol a finom ételek mellett az arab hagyományokkal is jobban megismerkedhetünk.
•    Megnézzük Dubai legújabb attrakcióját, a Dubai Frame-et, ami egy hatalmas képkeretre hasonlít. Két 150 méter magas, függőleges, aranyozott oszlopait egy 93 méter hosszú híd köti össze, ahonnan káprázatos kilátás tárul elénk, az egyik oldalon a modern városrészre, a másik oldalon pedig a régi negyedre, és aki elég bátor, az üvegpadlón is átsétálhat. A keret alsó részén egy interaktív kiállítás is helyet kapott, ahol Dubai fejlődését, múltját, jelenét és az elképzelt jövőjét is bemutatják.
•    -Rövid megálló a Jumeirah Mecsetnél, Dubai egyik legszebb épületénél.
•    -Továbbmegyünk a Burj Al Arab hotelhez, ami új jelentést adott a luxus fogalmának.
•    -Meglátogatjuk a Dubai Marina-t, ami egy lenyűgöző város a városban, egyedi, kozmopolita hangulattal.
•    -Átmegyünk a Pálma szigetre, ami a világ legnagyobb mesterséges szigete, rövid fotószünetre megállunk a híres Atlantis Hotelnél is.
•    -Utolsó megállónk a Souk Madinat Jumeirah, egy modern kori bazár, rengeteg kis sikátorral, üzletekkel, kávézókkal, éttermekkel és az elmaradhatatlan szuvenír boltokkal.
Visszatérés a kikötőbe, vacsora, éjszaka a hajón.
Ára: 128.- EUR / fő  (41.600.- Ft / fő)   
Időtartam: kb. 9 óra

9.nap    (2020.01.27.)    Dubai (Egyesült Arab Emirátusok), hazautazás
Kora reggeli leszállás a hajóról, majd transzfer a repülőtérre, hazaérkezés a déli órákban.


SZOLGÁLTATÁSOK

 • Szórakozási lehetőségek 13 szinten
 • 4 étterem
 • futópálya
 • Colon Club és Safari Club
 • Adventure Ocean gyermek központ
 • kinti fedélzeti medence
 • Modern Day Spa és Fitness központ
 • Mászófal
 • Konferencia termek 10 főtől akár 160 főig
 • Kaszinó: Blackjack, Póker asztalok, stb.
 • Napozó szint behúzható tetővel
 • Viking crow Lounge panoráma étterem
 • Színháztermek, Kaszinó
 • Lattetudes Kávézó
 • Putting Green és golf szimulátor

HAJÓADATOK

 • Forgalomba állt 2004 április
 • Hossz: 293 m
 • Legnagyobb szélesség: 32 m
 • Merülés: 8 m
 • Utasok maximális létszáma: 2501 fő
 • Teljes személyzet: 859 fő
 • Bruttoregisztertonna: 90.090 tonna
 • Sebesség: 25 csomó  ( 28,8 mérföld/h , 46,3 km/h)
 • Elektromos áram: 110 / 220 V

 • 13 szinten szállás, program és szórakozási lehetőségek
 • Mindegyik hajó különleges szuper jacht külsővel, kifinomult bútorokkal és belső kárpittal rendelkezik.
 • A kilencszintes centrum a hajó lelke, csigalépcsőkkel, boltozatos mennyezettel, üvegliftekkel és csodálatos kilátással a tengerre.
 • Több különböző étkezés lehetőség, olasz, - angol, -steak éttermek, kávézók, bárok várják Önt.
 • Felejthetetlen élményt nyújt a Casino Royal, a Colony Club vagy a Safari Club
 • Modern Day elnevezés kiválóan felszerelt spa és fintess központ is a vendégek rendelkezésére áll.
 • A napozó szint és a napozó terasz vízeséssel, medencékkel és nem utolsósorban behúzható üvegtetővel rendelkezik.
 • A színházban előadott darabok felejthetetlen élményt nyújtanak ezen a hajóosztályon is.
 • Az Optix Gyermek Centrum-ban nyugodtan ott hagyhatjuk a gyermekeinket akár egész napra is.

Lakosztályok

- Royal Lakosztály erkéllyel (10. szint); (93 m2, 20 m2 -es erkély)

- Owner`s Lakosztály erkéllyel (10. szint) ; (48 m2, 5 m2-es erkély)

- Két hálószobás lakosztály erkéllyel (7., 8., 9. szint) ; (50-54 m2, 13-18 m2-es erkély)

- Grand Lakosztály erkéllyel (10. szint) ; (33-36 m2, 10 m2-es erkély)

- Junior Lakosztály erkéllyel (10. szint) ; (27 m2, 6 m2-es erkély)

Erkélyes kabinok

- Tengerre néző superior erkélyes kabin D1, (7., 8., 9., 10. szint) ; (19 m2, 4 m2-es erkély)


- Deluxe Tengerre néző kabin E1: (7., 8., 9., 10. szint) ; (17 m2, 4 m2-es erkély)
E2: (7., 8., 9., 10. szint) ;(16 m2, 4 m2-es erkély)
E3: (7., 8. szint) ;(16 m2, 4 m2-es erkély)


Külső kabinok

- Tengerre néző családi kabin (7., 8. szint) ; (30 m2)

- Tengerre néző kabin (2., 3., 4. szint) ; (16 m2)


Belső kabinok


- Belső kabin (2., 3., 4., 7., 8., 9., 10. szint) ; (15 m2)

x KELETI KALANDOK - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
A részvételi díj tartalmazza:
Repülőjegyet Budapest – Dubai – Budapest útvonalra, transzfereket, a hajóút előtt 1 éjszaka szállást reggelivel Dubaiban, 7 éjszaka szállást a hajón a választott kategóriájú kabinban, a hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítők), medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használatát, színházi előadásokat és fedélzeti programok megtekintését, ajándék kirándulásokat: Burj Khalifa kilátó a 2. napon és Miracle Garden & Dubai Frame a 9. napon, magyar idegenvezetőt az út teljes időtartamára.

A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötői illetéket - kb. 54 EUR / fő , repülőtéri illetékeket ** – kb. 388 EUR / fő, szervízdíjat (előre fizetendő) - kb. 110 EUR / fő , útlemondási biztosítást – 1,3 % (a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre és a fakultatív kirándulásokra), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, személyes fogyasztást – internet, minibár, italok, spa, masszázs , parti és a szárazföldi fakultatív kirándulásokat

* A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 340 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy az irodánk legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.
** A repülőtéri illeték nem visszatéríthető.
A fakultatív kirándulások változtatására fenntartjuk a jogot.

KELETI KALANDOK - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5A részvételi díj tartalmazza:
Repülőjegyet Budapest – Dubai – Budapest útvonalra, transzfereket, a hajóút előtt 1 éjszaka szállást reggelivel Dubaiban, 7 éjszaka szállást a hajón a választott kategóriájú kabinban, a hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítők), medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használatát, színházi előadásokat és fedélzeti programok megtekintését, ajándék kirándulásokat: Burj Khalifa kilátó a 2. napon és Miracle Garden & Dubai Frame a 9. napon, magyar idegenvezetőt az út teljes időtartamára.

A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötői illetéket - kb. 54 EUR / fő (kb. 17.550 Ft / fő*), repülőtéri illetékeket ** – kb. 388 EUR / fő (kb. 126.100 Ft / fő*), szervízdíjat (előre fizetendő) - kb. 110 EUR / fő (kb. 35.750 Ft / fő*), útlemondási biztosítást – 1,3 % (a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre és a fakultatív kirándulásokra), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, személyes fogyasztást – internet, minibár, italok, spa, masszázs , parti és a szárazföldi fakultatív kirándulásokat

* A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 325 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy az irodánk legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.
** A repülőtéri illeték nem visszatéríthető.
A fakultatív kirándulások változtatására fenntartjuk a jogot.

Telepített angol/német nyelvű képviselet
Ellátás megadott szerint
Hajókabin
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Telepített magyar nyelvű képviselet
Útlemondási biztosítás
Kötelező borravaló a helyszínen
Kikötői illeték
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Kikötői illeték 17 280,00 Ft fő
 2. Replülőtéri illeték 124 160,00 Ft fő
 3. Szervíz díj 35 200,00 Ft fő
 4. Sztornó biztosítás 1,30 % fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 128545

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
KELETI KALANDOK - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

KELETI KALANDOK - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Arab-öböl

Útazonosító: 128545

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
KELETI KALANDOK - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

KELETI KALANDOK - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Arab-öböl

Útazonosító: 128545

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!