Válogass a legszebb utazások közül!

Három éj Velencében

Tartson velünk a Három éj Velencében utazásra! A kiutazás történik, . Az utazás időtartama nap nonstop utazással. Az utazás legjobb alapára 0 Ft/fő.

barangolás egy mesevárosban és strandolás az Adriai-tengernél leírás

Kívánságlistára teszem

Barangolás egy mesevérosban és strandolás az Adriai-tengernél... Fantasztikus kirándulást tehet Velencében, végis hajózhat a Canal Grandén és megismerheti a város csodás nevezetességeit. Az utazás során megismerheti Padovát és híres bazilikáját is.

Az utazásról:

Légkondícionált autóbusszal. (WC, videóés /vagy DVD, italautomata)

Autóbusz felszállási lehetőségek
Budapest - 6.00
Déli pályaudvarnál, a CBA Déli Áruház felőli parkoló
Székesfehérvár - 7.00
Piac téri buszpu. melletti / Megyeháza mögötti parkoló
Siófok - 7.40
OMV benzinkút a McDonald's-nál
Nagykanizsa - 8.50
MOL benzinkút a 7-es út mellett

 

Program:

1. nap: Velence

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pálya­ud­var­tól. Székes­fehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parko­lóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyi­szent­mik­lós – Maribor – Ljubljana – Velence út­vo­na­lon. Érkezés Velen­cébe a délu­táni órákban. Kompát­kelés Velence-Lido szige­tére az autó­busszal, a szállodai szobák elfog­lalása (3 éj). Esti séta a Szent Márk téren és kör­nyé­kén.
2. nap: Velence

Hajózás a Canal Grandén, a város főút­vo­nalán, ahol a legszebb paloták talál­hatók. Séta a városban, is­mer­ke­dés a város kü­lön­le­ges hangu­latával és legfon­tosabb ne­ve­zetes­sé­geivel (Frari templom, Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk Szé­kes­egy­ház, Campanile, Doge palota, Sóhajok hídja stb.). Le­he­tő­ség a világ­hírű Accademia képtár közös meg­te­kin­té­sé­re.

3. nap: Velence, Murano, Burano

Szabad program. Stran­dolás az Adriai-ten­gernél, illetve ba­ran­go­lás Velence siká­to­rain és csator­náin keresztül. Idegen­ve­ze­tőnkkel kirán­dulási le­he­tő­ség Murano és Burano szigeteire. Murano a híres ve­len­cei üveg­gyártás központja, Burano pedig egy bű­bá­jos halász­falu a velen­cei lagú­nában.

4. nap: Padova

Kompátkelés az autó­busszal a száraz­földre. Délelőtt is­mer­ke­dés Padovával, Szent Antal váro­sával, a híres bazi­lika meg­te­kin­té­se, majd haza­utazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyi­szent­mik­lós – Nagy­kani­zsa – Siófok út­vo­na­lon. Érkezés Szé­kes­fe­hér­vár­ra és Budapestre a késő esti órákban.

A szállásról:

3 éjszaka egy 3 csil­la­gos szál­lo­dá­ban. A szálloda Velence-Lido szigetének központjában található, ahonnan mind a ten­ger­parti strand, mind a vaporetto-állomás rövid sétával elérhető. A 10-20 percenként köz­le­ke­dő vaporettókkal percek alatt Velence központjába, a Szent Márk térre lehet jutni.


Nincs éjszakai buszozás.

Az elhelyezésről:

2-3 ágyas, fürdő­szo­bás, légkondicionált szobákban (tv, telefon)

Az ellátásról:

Büféreggeli. (A hazautazás reggelén a komp 7 óra körül indul, ezért a szálloda ezen a napon a reggelit hidegcsomagként adja.)
Ebédet vagy vacsorát a részvételi díj nem tar­tal­maz. (A szálloda kör­nyé­kén, illetve a meg­te­kin­tett ne­ve­zetes­sé­gek közelében többféle ét­ke­zé­si le­he­tő­ség van, a ki­vá­lasz­tás­ban az ide­gen­ve­ze­tő ter­mé­sze­te­sen segít­sé­get nyújt.)

Infóvonal

+3670 469 9892

Nyitva tartás

H-P:9:00-17:00
SZo-VZÁRVA

A Flair Travel munkatársai több mint 21 év utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait!

Nádor utca
NYITVA
Nyitvatartás
Hétfő:9:00 - 17:00
Kedd:9:00 - 17:00
Szerda:9:00 - 17:00
Csütörtök:9:00 - 17:00
Péntek:9:00 - 17:00
Szombat:-
Vasárnap: -

1052 Budapest, Nádor utca 26.
Irodaház

+36 70 469 9892

+36 30 394 8688

Fő partnereink:

A www.flairtravel.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A jelentkezés elküldésével nem jön létre sem Utazást közvetítő szerződés, sem Utazási szerződés. Az Utazást közvetítő szerződés vagy az Utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási részvételi díj előlegének, vagy indulás előtt 35 napon belül a teljes összegnek a megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Flair Travel Kft. illetve az utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján. A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Flair Travel Kft. által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.

Powered by Mediaorigo MediaOrigo | Tourism CRM: Travelium Software Travelium Software
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Küldés e-mailben
Három éj Velencében

Három éj Velencében

Olaszország, Veneto, Velence

Útazonosító: 1671

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Kötetlen ajánlatkérés
Három éj Velencében

Három éj Velencében

Olaszország, Veneto, Velence

Útazonosító: 1671

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!